Carmen Brumă i-a găsit nume lui "Vasilică 2014"

Aflată în ultima fază a sarcinii, vedeta de televiziune a mărturisit că are câteva nume preferate pentru bebeluşul ei.

Carmen Brumă şi partenerul ei de viaţă, Mircea Badea, vor deveni în curând părinţi pentru prima oară. Cei doi vor avea un băiețel și au anunțat, în glumă, că îl vor numi "Vasilică 2014". Într-un interviu pentru Kanal D, Carmen Brumă a dezvăluit însă care sunt numele preferate pentru bebelușul ei.

"Numele de Vasilică 2014 vine din primul trimestru de sarcină, atunci când mă simţeam rău, aveam greţuri. Atunci, tatăl lui l-a ameninţat că îl va numi Vasilică 2014 dacă nu e cuminte.

Sper să ia ochii verzi de la tatăl lui. Deocamdată e de ajuns. Poate şi simțul umorului de la el. Mie, ca nume, mi-ar plăcea Vlad, Tudor şi trebuie să mă decid între Alexandru sau Mihai pentru locul trei", a declarat ea.

Carmen a mai spus că nu-și face griji pentru surplusul de greutate acumulat în perioada sarcinii: "Eu, până acum am luat 8,6 kilograme. Mi-am propus să nu depăşesc 12 kilograme şi nu cred că o să o fac. El este bine, iar la nastere este estimat să aibă 3,2 kilograme".Carmen Brumă a publicat pe pagina sa de Facebook o fotografie cu un medalion special, pe care sunt înscrise numele ei şi mențiunea că este mama lui "Vasilică 2014".

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
8 Aprilie 2014
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • dil pe 16 Apr 2014, 09:17
    da esti mirobolanta ....

    vai de capu tau ...

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod