Carmen Brumă: Ce să faci ca să nu te îngraşi de Paşte

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
6 Aprilie 2015
Vedeta prezintă câteva reguli simple, uşor de respectat, care te ajută să te menţii suplă în această perioadă.

Carmen Brumă îi sfătuieşte pe cei care nu se pot abţine de la mesele îmbelşugate să consume până la ora 15.00 alimentele care pun în pericol silueta. "Dacă vreţi să mâncaţi cozonac, pască,  prăjituri, gogoşi, şaorma, prăjituri, cartofi prăjiţi, hamburgeri, biscuiţi încercaţi să le mâncaţi în prima parte a zilei, până în ora 15.

În acest fel îi veţi da organismului şansă să consume alimentele respective, nu să le stocheze sub formă de grăsime", explică vedeta pe blogul său.

În schimb, scrie ea, masa de seară trebuie să conţină obligatoriu o salată din legume proaspete de sezon. "Datorită conţinutului de fibre, senzaţia de saţietate va apărea mult mai repete şi veţi mânca mai puţin fără să percepeţi acest lucru că pe o restricţie", explică iubita lui Mircea Badea.

"Când încălziţi sarmalele faceţi-o într-un vas separat în care puneţi o cană de apă, astfel încât toată grăsimea care iese din ele să rămână în cratiţă.
Nu uitaţi de ardeiul iute care are proprietatea de a creşte arderile 2-3 ore după masă, prin urmare consumaţi-l fără reţineri.
O sarma din carne de porc gătită cu slănină poate ajunge la 250-300 de calori, iar una din carne de pui sau curcan cu foarte puţin orez are aproximativ 100-150 calori.
Dacă sarmalele pe care le-aţi consumat au fost foarte grase puteţi să beţi după masă o cană cu ceai verde fierbinte. Conţine antioxidanţi, care împiedică formarea radicalilor liberi, şi are un uşor efect diuretic şi laxativ"
, scrie Carmen Brumă.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • kiki pe 6 Apr 2015, 16:23
    care "vedeta" ?!

    Aceasta -inca-domnisoara nu e vedeta. Si,intr-adevar,toate ideile ei minunate lasati-le pe blogul ei,sa le caute cine vrea.

    1
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod