Bradley Cooper şi Zoe Saldana s-au despărţit

Actorii Bradley Cooper şi Zoe Saldana s-au despărţit pentru a doua oară în ultimele luni, cu puţin timp înainte de vacanţa de Crăciun, însă vor să apară împreună la evenimentele mondene din cadrul sezonului premiilor de la Hollywood.

Potrivit unei surse, cei doi actori sunt mult prea ocupaţi cu carierele lor din film şi nu mai au timp pentru a întreţine o relaţie amoroasă, informează site-ul contactmusic.com, citat de agenția Mediafax.

Bradley Cooper şi Zoe Saldana, care s-au împăcat în septembrie 2012 după o primă despărţire ce a durat şase luni, au decis să se despartă din nou, cu puţin timp înainte de vacanţa de Crăciun, însă intenţionează să apară împreună la evenimentele din cadrul sezonului premiilor de la Hollywood.

"Zoe voia să-şi petreacă sărbătorile cu Bradley şi familia acestuia în Europa.

Urmau să meargă cu toţii la Paris, dar lucrurile nu au mers prea bine în relaţia lor. În cele din urmă, Zoe a petrecut Revelionul cu nişte prieteni la Miami", a declarat o sursă pentru New York Post.

Surse din anturajul celor doi actori spun că aceştia erau mult prea ocupaţi cu carierele lor - Bradley se află în plin turneu de promovare a celui mai recent film al său, "Silver Linings Playbook", şi trebuie să filmeze o serie de reclame, iar Zoe a participat recent la filmările pentru "Star Trek" şi "Blood Ties".

Bradley Cooper, în vârstă de 37 de ani, şi Zoe Saldana, în vârstă de 34 de ani, s-au întâlnit cu ocazia filmărilor de la pelicula "The Words", au avut o relaţie de trei luni şi s-au despărţit prima dată în martie 2012.



Foto: AFP/Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
3 Ianuarie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod