Bogdan Olteanu isi marturiseste pasiunea pentru rock la MTV

28 Octombrie 2008
Facebook Twitter Comenteaza
Bogdan Olteanu isi marturiseste pasiunea pentru rock la MTV

Pentru ca dincolo de cladirea Parlamentului este un om obisnuit cu pasiuni obisnuite, printre care si muzica, Bogdan Olteanu a acceptat invitatia MTV de a prezenta miercuri, 29 octombrie, de la ora 18.00, "Euro Top 20", clasamentul celor mai ascultate melodii europene.

"Nu sunt un critic muzical, sunt doar o persoana careia ii place sau nu un anumit gen muzical. Ma regasesc in muzica actuala, dar pasiunea mea ramane rock-ul. Un lucru este cert: intotdeauna voi asculta acest tip de muzica, indiferent de ce voi face in viata politica si profesionala", a declarat presedintele Camerei Deputatilor din Parlamentul Romaniei.


Amintindu-si de anii de liceu si de studentie, Bogdan Olteanu marturiseste ca va ramane fidel unei pasiuni care l-a insotit intr-una dintre cele mai frumoase perioade din viata sa: muzica rock.

De asemenea, politicianul isi doreste sa ii vada si pe copii sai, Thea si Alexandru, comentand topurile MTV, chiar daca momentan se multumeste sa ii urmareasca dansand prin casa pe muzica MTV.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod