Anda Adam pregateste un show de groaza

28 Octombrie 2008
Facebook Twitter Comenteaza
Anda Adam pregateste un show de groaza

Anda Adam, impreuna cu cinci dansatori, a pregatit un adevarat spectacol cu ocazia Halloween-ului, ce va fi pus in secena vineri, 31 octombrie, la Pitesti, in EuroMall, dar si in clubul Bellagio din Capitala. Costume ciudate, masti, machiaj inspamantator, coregrafii pe masura sunt cateva ingrediante ce fac din show-ul Andei Adam unul extraordinar!

"Ne place foarte tare ideea ca si la noi a inceput sa se sarbatoreasca Halloween-ul si, astfel, avem ocazia sa ne facem cat putem noi de urati si infricosatori fara ca nimanui sa i se para ceva ciudat", marturiseste artista.

Anda lucreaza impreuna cu dansatorii ei de cateva saptamani la conceptul si coregrafia show-ului ce se anunta a fi cu adevarat exploziv. "Pentru o noapte vom introduce publicul intr-o atmosfera de groaza si ne bucuram ca suntem printre primii artisti din Romania care il va face sa-i inghete sangele in vine", mai povesteste artista.

Tot in aceasta perioada, Anda Adam pune la punct ultimele detalii ale noului sau album ce va fi lansat pe piata in scurt timp impreuna cu casa de discuri MediaPro Music.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod