Bianca Drăguşanu, surpriza de la "Dansez pentru tine"

Îmbrăcată sexy, într-o rochiţă transparentă, vedeta a dansat pe ritmuri latino.
Bianca şi Carol au fost îndrăzneţi în prima ediţie a show-ului, alegând să transpună în paşi de salsa basmul românesc Harap-Alb. Chiar dacă Bianca a fost puţin în afara ritmului, echipa a reuşit să impresioneze juriul, iar media lor a fost de 38 de puncte.

Bianca Drăgusanu luptă în această toamnă alături de Vasile Şoldea, un tânăr din Oradea care dansează pentru mama lui, Olga. Femeia a dus de când se ştie o viaţă chinuită. Mama sa a trăit în casă cu un soţ violent şi alcoolic, trezindu-se apoi prinsă într-o căsnicie dureroasă.
Până să-l aibă pe Vasile, femeia a pierdut mai multe sarcini şi poate şi acest lucru a determinat-o să lupte cu îndârjire pentru custodia micuţului.

Ghinioanele nu s-au oprit însă aici pentru cei doi: când erau pe punctul de a-şi regăsi echilibrul după divorţul solicitant, Olga s-a îmbolnăvit şi nu a mai putut să lucreze.
Şansa părea să-i surâdă atunci când un bărbat din Germania i-a propus un trai decent peste hotare, dar mama lui Vasile a ajuns, de fapt, să fie folosită drept paravan în casa în care bărbatul locuieşte alături de iubitul lui.
Ca şi când asta nu ar fi de ajuns, Olga a devenit în timp un fel de servitoare a lor.

Vasile speră că visul lui de a-şi aduce mama înapoi acasă şi de a-i oferi o viaţă decentă, pe care o merită din plin, se va adeveri la "Dansez pentru tine". Bianca Drăgușanu este partenera lui, iar cel care le va ghida paşii şi le va crea coregrafiile este Daniel Dobre.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
27 Octombrie 2012
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • naty pe 30 Oct 2012, 01:18
    e faina

    Mie imi place de ea, da chiar si asa slaba, e frumoasa! Naty din chisinau.

    1
    0

  • oana pe 29 Oct 2012, 11:31
    anorexica!!!

    arata oribil! doar silicoanele au ramas de ea!!

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod