Beyonce, melodie cu scandal

de Daniel Dumitrescu, 18 Martie 2013

După un an de pauză în care a avut grijă de fetiţa ei, Blue Ivy, Beyonce a lansat o nouă melodie, postată duminică pe site-ul ei. Piesa a stârnit deja controverse în mediul online, provocând păreri împărţite cu privire la calitatea versurilor.

Cântăreaţa în vârstă de 31 de ani a postat pe site-ul ei înregistrarea unei noi melodii, "Bow Down/ I Been On", alături de o fotografie cu ea din copilărie, înconjurată de trofee, scrie ziarul britanic Daily Mail, citat de agenția Mediafax.

Cântecul conţine în general cuvinte şi aprecieri destul de dure la adresa persoanelor care o invidiază pentru succesul ei, precum: "I know when you were little girls you dreamt of being in my world. Don’t forget it. Respect that/ Ştiu că atunci când eraţi fetiţe visaţi să fiţi în lumea mea. Nu uitaţi. Respectaţi asta."Melodia, de fapt o combinaţie între două cântece diferite, a fost concepută cu scopul de a o relansa pe Beyonce drept "regina topurilor muzicale" şi a provocat o polemică în media online, notează publicația citată de Mediafax. În timp ce unii fani îi felicitau revenirea prin mesaje pe Twitter, alţii criticau cuvintele folosite, în mesaje ca acesta: "Cum poţi să cânţi la învestirea preşedintelui şi apoi să lansezi acest cântec dezgustător şi ofensiv? Sunt într-adevăr şocat."

În aceeaşi tendinţă, DJ-ul unui post de radio a postat, tot pe Twitter: "Cântecul acela al lui Beyonce este o glumă?"
Foto: Hepta

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod