Beyonce este din nou însărcinată? Imaginea care alimentează speculațiile

Vedeta așteaptă din nou un copil, susține cotidianul american The New York Post, care citează mai multe surse din anturajul artistei. Ziarul a publicat, drept dovadă, o fotografie cu Beyonce, surprinsă în timp ce aceasta cânta la Dublin, în care se vede că abdomenul ei e suficient de mare pentru a ieși în evidență.

Săptămâna trecută, Beyonce a fost prezentă la un eveniment la care a impresionat cu rochia Givenchy, cu trenă foarte lungă.

Potrivit unei surse citate de NY Post, vestimentația ar fi fost special concepută pentru a masca sarcina aflată în primele luni.



Surprinzător, artista nu și-a mai luat nicio măsură de precauție duminică, la Dublin, unde a cântat în cadrul turneului ei mondial. În imagine se vede că abdomenul ei este destul de bombat, ceea ce alimentează speculațiile potrivit cărora vedeta ar fi din nou gravidă.



Imaginile au fost publicate de blogul Media Takeout, care a lansat mai multe informații ce nu s-au confirmat. De altfel, presa nu a obținut vreun comentariu al cântăreței sau al soțului ei în legătură cu acest subiect.

Cotidianul britanic Daily Mail amintește că Beyonce și Jay-Z, pe numele lui real Shawn Carter, au păstrat tăcerea asupra sarcinii și au făcut anunțul oficial în direct, la Premiile MTV Video Music Awards, în august 2011.
Cei doi au devenit părinți în ianuarie 2012, când a venit pe lume fetița lor, Blue Ivy.



Beyonce a mărturisit recent că i-ar plăcea să mai aibă un copil, întrucât s-a bucurat de o relație foarte strânsă cu sora ei mai mică, Solange Knwoles (26 de ani), în timpul copilăriei lor. "Mi-ar plăcea să am mai mulți copii. Cred că fiica mea are nevoie de companie. Mie îmi place să fiu sora mai mare", a spus cântăreața.

Întrebată când preconizează că va deveni din mămică, Beyonce a evitat cu diplomație un răspuns ferm: "La un moment dat, când ne va fi dat", a spus ea.


Foto: Hepta / Daily Mail


Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
13 Mai 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod