Andreea Esca, supervacanţă în Grecia

Înainte de Paşti, prezentatoarea Ştirilor PRO TV a petrecut câteva zile superbe în Grecia, alături de soţul său. "Au fost nişte zile de odihnă totală", a povestit vedeta.

Andreea Esca s-a relaxat în vacanţa de Paşti alături de soţul ei. Cei doi au ales Grecia, iar vedeta a fost de-a dreptul impesionată de peisaj şi de localnici. "Nu mai fuseserăm niciodată în Santorini (sau Thira, cum îi spun grecii) dar îmi doream să ajung într-un loc anume de acolo, despre care citisem într-o revistă în urmă cu mulţi ani. Cum copiii erau şi ei în vacanţă, la bunicii lor, la Paris, am hotărât să merg cu Alex aici şi pot să spun că au fost chiar nişte zile de odihnă totală. Ne-am plimbat, am făcut plajă, am dormit şi am mâncat bunătăţi tradiţionale: peste, tzatziki, salată grecească...", a povestit vedeta pentru Pro TV Magazin.



"Peisajul acela cu case albe sculptate în stânci deasupra mării, îţi taie respiraţia. Nu-ţi vine să crezi că întreg locul este de fapt ce a rămas în urma unei enorme erupţii vulcanice de acum peste 3.000 de ani. Apa mării în această perioadă era un pic cam rece, dar n-am rezistant să nu ne aruncăm de pe nişte stânci. Pe timpul verii însă, există multe excursii direct din Bucureşti către insulă, organizate de multe agenţii de la noi. Cred că merită să vă interesaţi din timp, pentru că nu o să vă pară rău", a mai spus Andreea.




Foto: Pro TV Magazin

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
13 Mai 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod