Bendeac o atacă pe Simona Gherghe: "Mai eşti om?"

Actorul i-a dedicat o postare pe Facebook fostei sale colege de trust, Simona Gherghe, realizatoarea emisiunii "Acces Direct", de la Antena 1.

Mihai Bendeac o critică pe Simona Gherghe pentru un reportaj difuzat în emisiunea acesteia, în care Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu, a fost batjocurită de Adriana Bahmuțeanu.

"Mesaj pentru Simona Gherghe. Lucram. Şi ochii mi-au scăpat pe televizor. Simona, deseară, când ajungi acasă, mai uită-te încă o dată la reportajul de azi cu Ioana Tufar. Ce simţi? Eu am plâns. Nu am văzut vreodată ceva mai umilitor. Simona, mai eşti OM?... Cu drag, Mihai", a scris Mihai Bendeac pe Facebook.

Adriana Bahmuțeanu a invitat-o pe Ioana Tufaru să-i facă curățenie în curte pentru a-i da bani.

Ajunsă la locuința vedetei, fiica Andei Călugăreanu a fost luată la rost de Adriana.

"Vrea pe dracu să muncească. Dacă vrei să muncești, muncești și punct. Eu nu cred în treaba asta cu nu-mi găsesc loc de muncă", a țipat Bahmuțeanu la Ioana. Imaginile au fost difuzate în emisiunea "Acces Direct"
, de la Antena 1.

Adriana Bahmuțeanu s-a uitat în urechile Ioanei, a pus-o să folosească bețișoare de urechi în fața camerelor și apoi a pus-o să se descalțe pentru a arăta că are unghiile mari și murdărie între degete.
"Când te speli, trebuie să te speli și în urechi. Cum să stai cu cleiul ăsta? De câte săptămâni nu te-ai mai spălat în urechi. Și cum să stai cu ghearele alea la picioare și cu jeg între degete. Nu-mi vine să cred, îmi vine să vomit. Nu mi se pare normal ca o femeie de 30 de ani să fie în halul ăsta", a certat-o Adriana.

 

Foto: Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
4 Februarie 2013
 

Comentarii (12)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Redinciuc Gheorghe pe 11 Feb 2013, 17:58
    in legatura cu emisiunea cu Ioana Tufar din ultimile zile

    Simona,indirect , am aflat ca zilele trecute ai avut o emisiune cu ioana tufar .si Bahnuteanca.Eu la astfel de emisiuni nu ma uit decat la tine si la veveritele lui maruta atit cit apareti..Se pare ca din lipsa de experienta te-ai implica mai mult decat iti cerea fisa postului ,sa-ti fie invatatura de minte si din partea mea ai ca pedeapsa ca si interlocutorul tau de azi Becali,3 ani cu suspendare.

    0
    0

  • Maria pe 7 Feb 2013, 21:54
    Subiect inchis?

    Pai nu e bine sa se inchida asa usor subiectul. Ca CNA se ocupa cu altele, iar cineva ar trebui sa aiba o atitudine. Am ajuns asa pentru ca nu stim sa reactionam. Cu ce se ocupa dna Bahmuteanu? Jurnalism???!!!!

    1
    0

  • ionela pe 7 Feb 2013, 12:34
    ioana tufar

    Are Adriana gura mai mare , dar din pacate are dreptate.Ioana sa munceasca, sa nu mai faca pe victima , ca exista destule persoane nevoiase si cu probleme care merita ajutate , au nevoie de asta si nu mai intind mina pe la toti oamenii si toate televiziunile.Nu mai mediatizati asemenea personaj , haideti sa ajutam copii bolnavi si oamenii in virsta, doamna ioana sa munceasca.

    0
    1

  • den pe 7 Feb 2013, 10:26
    Bravo Bendeac, pe naiba !!!!!

    asa ceva :)), Bahmuteanca a vrut sa arate in fata camerelor ca nu e asa nevinovata Tufavru .ci doar lenesa si nu-i demna de munca , aratand intregii lumi mizeria pe care o are si pe ea, dar mai ales sa faca curat altora . Tufaru nu-i sanatoasa, are mari probleme mintale. Cum poate o femeie la 30 de ani sa umble asa murdara, sa nu fie in stare sa se ingrijeasca pe ea insusi. De vina suntem noi, cei ce ne uitam la asa emisiuni de tot rahatul. Bravo Bahmu ,ca esti sincera si spui lucrurilor pe nume. Ce atata nevinovatie pe proasta asta de Tufaru ! exemplu, i s-a dat de munca si ??? o puturoasa fara de lege !!!!!

    2
    2

  • safy pe 6 Feb 2013, 23:49
    Emisiuni de 2 bani

    Bravo, Mihai! Cand o vezi pe diva de carton, sa-i tragi un bobarnac din partea mea. In tomberoanele lu' barbac-tu, Maimuteanco!

    3
    3

  • vio pe 6 Feb 2013, 23:06
    Bendeac

    Bravo Bendeac, m-ai impresionat teribil pentru gestul tau ! Cu ce drept isi permite Bahmuteanca sa faca asa panarama ?! Si despre Simona Gheorghe nu simt decat o MARE dezamagire. Fetito, daca pentru banii pe care ii castigi ( destul de multi se pare) trebuie sa faci asa o panarama..... ce mai zici despre femeile care se prostitueaza pe bani !!!! Intre voi nu este nicio diferenta. Rusine daca trebuie sa batjocoresti o persoana care primeste lunar o pensie de handicap.... gandeste-te ca acea persoana poate sa fie chiar cu handicap... si daca este... ce faci?cum procedezi? Iti bati joc de ea? Nici nu trebuie sa inteleg mare lucru decat ca ti-ai batut joc de o persoana cu handica. RUSHINE !!!

    3
    1

  • Gabriela pe 6 Feb 2013, 19:34
    Acces direct...

    Moderatorul Simona Gherghe trebuie sa "modereze" si sa tempereze o astfel de emisiune...orice subiect pe care-l are.Nu cred ca este platita sa interpreteze si sa lase discutia sa denatureze (ex:Ioana Tufaru si Bahmunteanu) Locul ei in aceasta emisune trebuie sa fie neutru...din toate punctele de vedere..fara interpretari personale, fara atacuri sau fara provocari de astfel de situatii. Oamenii sunt minunati..toti..nimeni nu ii este inferior sau superior altuia...nimeni nu este bun sau rau... Deci draga Simona, intamplarea a facut sa vad emisiunea in cauza...si mici secvente din altele;nu ca mi-as fi dorit...refuz sa ma incarc cu astfel de emotii....incearca sa revezi reluarea acelei emisiuni si sunt chiar curioasa,dupa ce o revezi de cateva ori..ce parere ai....??!

    4
    0

  • lucia pe 6 Feb 2013, 14:31
    bendeac

    Bendeac draga, esti un om minunat! Ai exprimat asa de frumos ceea ce au simtit multi oameni! Acesti "multi oameni" sunt fericiti cand descopera ca mai exista noblete sufleteasca - graunte de aur in mult noroi.

    5
    2

  • Camelia pe 6 Feb 2013, 11:52
    inchideti subiectul, nu vedeti ca nu merita ??

    Trist este ca ore de maxima audienta se umplu cu astfel de jeguri. Aveam pretentii mai mari de la acest post TV. Referitor la Bahmuteanu, dincolo de gura ei mare cred ca orice om care mai gandeste cat de cat isi da seama ca nu trebuia spalata cu peria de sarma nici inainte nici after Prigoana precum mizeria asta de Tufar. Fiti logici. Una e una si alta e alta. Asta umbla din TV in TV si-si scutura puricii la propriu asteptand sa vina cineva sa ii rezolve problemele. Nu are nici o scuza. E unsa cu toate alifiile, dar e o putoare. Nu a avut cine sa o invete sa se spele dar sa fumeze, sa se prostitueze, sa minta, sa manipuleze si sa profite, a avut cine. Haideti, fiti logici !!

    2
    3

  • rozi pe 5 Feb 2013, 20:01
    INTELEGI???

    Cine este bahmuteanca? Norocul ei a fost ca a bagat-o Prigoana in seama...eu zic ca e leita Narcisa a lui Guta, INTELEGI ? Cit despre Simona Gherghe...chiar imi pare rau, chiar crezusem ca este de calitate...dar m-am inselat !

    8
    2

  • Sofia pe 5 Feb 2013, 11:47
    e concurs?

    Dar ele de ce nu si-au dat cu betisorul prin urechi? daca e pe intrecere, intrecere sa fie! pt toti!

    10
    2

  • leni pe 5 Feb 2013, 09:33
    simona gherghe

    sigur ca nu e om nici ea si nici tzatza perfecta ex Prrigoana.Femeia aia are serioase probleme psihice.De ce n-o lasa-n pace ! ce se tot dau bune samaritence.S-o ajute dar discret, nu-n vazul lumii pentru audienta( asa spun ele) . Suntem o populatie bolnava iremediabil daca ne uitam la asa ceva.

    12
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod