Ioana Tufaru, batjocurită de Adriana Bahmuțeanu

Fiica Andei Călugăreanu a fost ironizată într-un mod nedemn de către fosta soţie a lui Silviu Prigoană.

Adriana Bahmuțeanu a invitat-o pe Ioana Tufaru să-i facă curățenie în curte pentru a-i da bani. Ajunsă la locuința vedetei, fiica Andei Călugăreanu a fost luată la rost de Adriana.

"Vrea pe dracu să muncească. Dacă vrei să muncești, muncești și punct. Eu nu cred în treaba asta cu nu-mi găsesc loc de muncă", a țipat Bahmuțeanu la Ioana. Imaginile au fost difuzate în emisiunea "Acces Direct", de la Antena 1.

De parcă n-ar fi fost de ajuns, Adriana Bahmuțeanu s-a uitat în urechile Ioanei, a pus-o să folosească bețișoare de urechi în fața camerelor și apoi a pus-o să se descalțe pentru a arăta că are unghiile mari și murdărie între degete.

"Când te speli, trebuie să te speli și în urechi.

Cum să stai cu cleiul ăsta? De câte săptămâni nu te-ai mai spălat în urechi. Și cum să stai cu ghearele alea la picioare și cu jeg între degete. Nu-mi vine să cred, îmi vine să vomit. Nu mi se pare normal ca o femeie de 30 de ani să fie în halul ăsta", a admonestat-o Adriana.



Pentru munca depusă, curățirea grădinii, Adriana i-a dat Ioanei 50 de lei și i-a spus că atât îi va da și în continuare dacă vine să muncească la ea.

"Ca să intre la mine în curte, trebuie să te speli.

La mine nu vii cu jegul pe tine. Eu sunt de acord să vină la mine să muncească. O dată pe săptămână eu îi dau 50 de lei", a mai spus Adriana Bahmuțeanu.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
4 Februarie 2013
 

Comentarii (38)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • SICTIR pe 9 Feb 2013, 22:20
    abces in direct

    pacat ca bahmuteanu are si copii!! sa speram ca or semana cu tata-l lor! si ca nu vor fi subiect de batjocura pt".bahmuteni" viitori! pt .realizatoarea aia "cum o cheama ...,sa-i fie rusine si sa-i dea viata ,sa fie si ea subict pt.o emisiune ca a ei .

    2
    0

  • xxxf pe 9 Feb 2013, 14:26
    U,S.A

    sa va fie clar oameni buni,noi copiem U.S.A adica multa prostie,nu toate tarile copiaza america,acele tari care in politica tin cont de etica si respect mai ales la oameni cu probleme fizice,psihice,autism s.a.m nu o sa vede-ti niciodata la televizor s-au in viata de zi cu zi acest circ,pntru ca NU AU VOIE,sunt reguli stricte in aceasta privinta.

    2
    0

  • ICA pe 9 Feb 2013, 10:48
    acces direct

    Doamne ,cum ne mai suporti! Haideti sa ne ridicam spiritual,haideti sa incercam sa cultivam in noi OMENIA,sa dovedim ca meritam pozitia bipeda, ca suntem capabili sa tinem capul sus fiindca poarta in el CREIERUL. Un mod direct de a face asta ar fi (cum bine scria cineva aici) sa renuntam la televiziuni ,emisiuni si vedete de 2 lei. Alt mod ar fi sa indemnam aproapele sa caute frumosul,utilul,binele, in tot ce ne inconjoara. Banul a smintit multe suflete curate si continua s-o faca. Daca as arunca acum cu noroi in realizatori sau in participantii la emisiune,as cadea in mocirla aceea.Detest ce au facut,deplang neajutorarea oamenilor aflati in nevoi ,in special a celor cu probleme de sanatate,fie ea fizica dar mai ales MINTALA. Mi-e dor de emisiunile culturale pe care le-am pierdut de la TVR CULTURAL,apreciez incercarile unor posturi TV care incearca timid sa ne invete cum sa lasam ura si furia in spate, cum sa ne crestem si educam copiii in dragoste,spirit liber si curatenie. Natura ne sta la dispozitie,soarele ne incalzeste sufetele, ploaia ne spala de pacate,vantul usuca ranile,iar cerul senin ne sopteste ca pacea din jurul nostru TREBUIE pastrata. Viata m-a invatat ca faptele noastre actioneaza ca un bumerang:primim amplificat ceea ce oferim. Asa ca HAIDETI sa traim frumos! Recompensa vine! Sa auzim de bine!

    3
    0

  • matei pe 8 Feb 2013, 15:40
    ioana, o lenesa

    ioana tufaru a primit sute de milioane de lei de le diverse firme si persoane si ia mancat, baut si fumat. dar de spalat de ce nu se poate spala. eu cred ca ea intra sub incidenta patologicului si ati face mai bine daca ati invata-o sa nu mai umble pe la toate porturile tv, ca un bohotz cu mana intinsa. sa munceasca ca-i cat un bivol! nu-i e rusine kla anii ei sa cerseasca in toata tara? maio terminati odata ca nu-s nuimai cele doua vinovate. dar sa sa dezbrace in curul gol si sa stea cu cracii-n sus si la tv si-n mijlocul strazii cine a obligat-o? ii o depravata si mai scutiti-ne cu astfel de specimene! Ajunge!

    3
    3

  • matei pe 8 Feb 2013, 15:33
    ioana, o lenesa

    ioana tufaru a primit sute de milioane de lei de le diverse firme si persoane si ia mancat, baut si fumat. dar de spalat de ce nu se poate spala. eu cred ca ea intra sub incidenta patologicului si ati face mai bine daca ati invata-o sa nu mai umble pe la toate porturile tv, ca un bohotz cu mana intinsa. sa munceasca ca-i cat un bivol! nu-i e rusine k la anii ei sa cerseasca in toata tara? mai terminati odata ca nu-s numai cele doua vinovate. dar sa sa dezbrace in curul gol si sa stea cu cracii-n sus si la tv si-n mijlocul strazii cine a obligat-o? ii o depravata si mai scutiti-ne cu astfel de specimene! Ajunge!

    1
    3

  • nicol pe 8 Feb 2013, 13:52
    ioana tufaru

    Este mult mai simplu . Daca detestati astfel de emisiuni, de ce le vizionati ? Antenele astea au ajuns un butoi cu laturi din care se hranesc multi . Nu pot fi ,,amendati ,,decat prin lipsa de audienta insa ma indoiesc ca vor ramane fara telespectatorii lor.

    1
    2

  • mariana pe 8 Feb 2013, 12:40
    acces direct

    "Scopul, scuza mijloacele?!"..In afara de rating, nu vad nici o justificare a acestui "linsaj"mediatic, la care ati supus-o pe Ioana.Tufar!.. E un subiect "sensibil", care ar fi trebuit analizat in alte conditii, daca erau intentii de real ajutor!..Cit despre,"Bahmu"..! No comment!! Si-a dat "masura"adevaratei "valori!..Ma mir ca nu i-a "plesnit"microfonul in mina!..Iar, lui Horatiu,- spuneti-i sa se reprofileze, ca nu are "statut"de reporter!..

    1
    0

  • lady_anna pe 7 Feb 2013, 22:12
    s-a ajuns taranca de bahmuteanca!

    Ce trecut are Bahmuteanu? Ce vedeta mai e si asta ca sa comenteze situatiile altora?Sta pe carca altora si comenteaza de altii care sunt saraci.A descoperit apa si acum nu are ce face decat sa comenteze de unul si de altul ca sa castige niste bani.Nu e in masura sa vorbeasca,nu e nici foto-model si nici vedeta.Sa fii vedeta trebuie sa ai un talent.Asta are vreun talent,in afara de faptul ca e din mahala? Mama Ioanei a fost cineva,iar daca nu poate nimeni sa o ajute pe aceasta femeie,mai bine sa o lase asa,sa nu isi mai bata joc ca roata se invarte! In loc sa o ajutati mai rau ii faceti! Oameni fara suflet ! Persoanele de genul merita numai dispret,nu merita sa fie promovate! Ca sa fii promovat trebuie sa meriti! Pacat ca acum sunti multi promovati care taie frunza la caini .

    4
    0

  • IRINA pe 7 Feb 2013, 20:41
    IOANA-BAHMUTEANU

    Pacat ca nu se gandeste cineva sa-i propuna Ioanei sa consulte un psiholog si poate vede altfel viata!Bahmuteanu -RUSINE!!

    3
    0

  • o mama pe 7 Feb 2013, 14:59
    Revoltator!

    Si baiatul meu a ramas fare tata la o varsta cand altii se bucurau ca sunt boboci de liceu...Dar am fost eu, am preluat si rolul tatalui si mi-e tare greu. Ioana a fost vitregita si de ajutorul mamei si de-al tatalui, imi dau seama ce-a fost in sufletul ei. A incercat sa caute iubire la cei din jur si acestia s-au folosit de ea, de numele ei, era doar fiica Andei. A fost un trofeu cu care s-au mandrit multi, dar in spatele prieteniei pe care au afisat-o, s-a ascuns multa rautate. Sa va fie rusine, voua, divelor, ca va bateti joc de ea! Sa va fie rusine in numele tuturor copiilor orfani care nu merita un astfel de tratament din partea nimanui! N-aveti dreptul s-o judecati, asa cum e ea, ESTE UN OM!!

    4
    0

  • z pe 7 Feb 2013, 12:32
    si ce daca e orfana?

    Mai terminati cu scuza asta ca a crescut fara mama..si ce?Mama a murit cand aveam 8 ani si stiu sa imi fac igiena corporala, stiu copii care au crescut in mizerie si neajunsuri si acum sunt oameni curati si harnici. Voi ati auzit vreodata sintagma *a iti depasi conditia*? ce ar fi daca toti orfanii ar ajunge ca ea? Saraca Ioana, ce sa spun, poate ca ar trebui sa aiba simtul ridicolului si sa stea acasa daca se simte umilita...vine la tv cu pretentii pt ca e fiica cui e..si ce? toti suntem copii cuiva, toti avem probleme

    6
    2

  • daniela pe 7 Feb 2013, 09:56
    rusine

    avem atatea valori in tara despre care putem discuta... avem copii olimpici carora nu le dati atentie, copii saraci cu potential, dar voi ce faceti? Ioana Tufar este cumva olimpica la ceva si noi nu stim? vrem ca tara sa mearga inainte dar nu schimbam nimic...

    4
    1

  • Maria pe 7 Feb 2013, 08:27
    Ioana Tufaru

    Sa va fie rusine, tie Simona si tie Bahmu.... Ioana a ramas fara parinti de mica, a crescut cum a crescut, de acord ca ar fi trebuit sa incerce o munca cinstita, dar de aici si pana la a o batjocori in asa hal, e cale lunga....mai ales Bahmuteanu, ce nesimtita si fara cei 7 ani de acasa poate fi, cum poate sa vorbeasca in asa hal despre un OM? mama Ioanei, Anda si tatal Ioanei, au fost niste artisti de vaza ai nostri, macar din respect pentru ei, ar fi putut sa nu vorbeasca in felul acela....Bahmuteanu este un om rau, o parvenita, daca nu s-ar fi maritat cu Prigoana ar fi ramas o simpla angajata....sa mai taca din gura, ea oare era curata in chiloti??? mare este nesimtirea....in fond cine e Adriana Bahmuteanu???

    8
    3

  • ionel pe 7 Feb 2013, 02:42
    mai dati-o-n puiii mei de lenesa!

    Si ce daca e fata andei calugareanu? Are un statut de om aparte? in tara asta sunt o multime de alti oameni nevoiasi, batjocoriti si batuti de soarta si nu v-am auzit pe niciunul din cei milostivi de aici sa le luati apararea. Asa ca, la munca leneso, nu la intins mana!

    10
    4

  • maria tuca elisabeta pe 7 Feb 2013, 00:39
    RUSINE

    SA VA FIE RUSINE TUTUROR CA BADJOCORITI BIATA FATA O AVEA PROBLEME DAR SI BAHMUTEANCA ASTA CE NE SI.A DAT EA JOS CHILOTII IN DIRECT SA VEDEM EA CE CURATA ESTE CA SA II DEA EX.LA FATA A UITAT SI UMFLATA AIA DE BAHMU CINE A FOST S-A AJUNS SI AIA TARANCA CU INTERVIU JAJAJA CE SA POVESTESC A UITAT DE UNDE A PLECAT DACA E ASA DE PERFECTA DE CE S-A CASATORIT DE5 ORI SI TOT SINGURA ESTE NENOROCITA DRAKKKKKKKKUUUUUUUUUUUU

    5
    4

  • hawy pe 6 Feb 2013, 23:43
    Jeg doar in sufletul celor doua...

    Sa va fie rusine, putorilor! Bah@$& si a lu' Gheorghe, doua nulitati ridicate la rang de vedete...

    10
    1

  • eu pe 6 Feb 2013, 21:56
    stiri mondene !!!!!!!

    Ce pot sa zic Romania asta in care traim ne arata doar lucruri urate datorita tot nou ca le sustinem.Chiar nu putem face ceva nu noi aia care conduc tara asta.Sau astia cu televiziunea lor cu tot de ce nu promoveaza oameni care merita sa fie afirmati cu talentele lor sunt atatia oameni buni si mor fara sa fie remarcati. Urat foarte urat deasta am ajuns cum am ajuns si toti rad de noi ajungand batjocora altor tari. PACAT DE ROMANIA, PACAT

    5
    0

  • ANDRISAN pe 6 Feb 2013, 20:04
    este trist

    Este trist ca se face rating din astfel de mizerii,iata ce a adus liberatea romanilor,in loc de emisiuni placute,culte,amuzante....Biata Ioana Tufaru are nevoie de ajutor mental,pentru ca se zbate in datorii,nu a reusit sa aiba un servici in capitala,si se cam neglijeaza....Poate ca avea nevoie de o mama langa ea si a ramas singura,nu merita un astfel de tratament chiar daca nu ar fi fost fiica Andei Calugareanu!

    2
    1

  • L.Gabriela pe 6 Feb 2013, 19:12
    Ioana Tufaru & Acces Direct

    Buna seara..tuturor. Ce pot sa spun? La ce am citit si am si vazut emisiunea(nu ma uit la televizor la nici un fel de emisiune deobicei)...Lipsa de BUN SIMT si de RESPECT...fata de Ioana(indiferent de cum este ea -de ce trebuie mereu sa schimbam lucrurile si nu le luam asa...ca atare,cum sunt?) si fata de celilalti....noi toti. Nu se stie ca...nimeni nu poate schimba pe altcineva...daca persoana in cauza nu-si doreste sau nu stie asta... Emisiunile de acest gen,nu aduc nimic in plus fata de ce prezinta ca subiect..Chiar credeti (intrebare directa realizatorilor de astfel de emisiuni) ca oamenii mai au nevoie de asa ceva? Invatati-i sa-si deschida sufletul...sa iubeasca..sa se ierte si sa ierte...sa se redescopere.... Lasati "bata"din mana...aruncati-o..departe... .........

    6
    0

  • elena pe 6 Feb 2013, 16:50
    de neconceput !

    Rusine tuturor ! Va "multumim " dragilor realizatori ai emisinunii Acces Direct !!! Chiar aveam nevoie sa vada toti strainii ce isteti sunteti si cat de priceputi in a ne promova pe noi romanii. Cata lipsa de bun simt ! Acestea sunt emisiuni ? Ati pierdut orice urma de BUN SIMT ! RUSINE ! RUSINE ! RUSINE !

    12
    1

  • Flaviu pe 6 Feb 2013, 16:20
    Rusine sa va fie...Bahmu si aia de la Acces!!

    Cata umilinta pe Ioana saraca,cine are parinti normal sa nu inteleaga o fata ca ea.Daca ar fi vrut sa-i faca bine asta de la Acces D. si divortata de Bahmu..ar fi putu sa-i spuna in particular ce are de spus..nu sa o faca de ras in fata unei tari.Sa va fie rusine!!!!cine va credeti?Ati ajuns la TV cine stie cum,nu sunteti cu nimic mai presus decat Ioana.

    13
    1

  • andreea pe 6 Feb 2013, 15:13
    BAHMUTEANCA!!!

    Bahmuteanca este o nesimtita notorie, o mahalagioaica.

    9
    2

  • lysh pe 6 Feb 2013, 13:23
    adriana bahmunteanu

    draga mea scandalagioaica...cum poti fi asa de nesimptita si sa o judeci chear asa pe ioana....tu ai avut o mama si un spat de la ea...pe cand ioana nu a avut nimic...respect pentru ioana pentruca a ajuns cineva...si nu rebuie acum sa fii geloasa pe ea si pe admiratiile ei..ce ar fi sa te controlam noi pe tine la chilori in urechi si sa vdem k esti asa de curata nimeni nu crede k tu esti asa curata cum zici

    8
    2

  • Ana pe 6 Feb 2013, 12:24
    tiganeala

    "bahmu" aceasta tiganca mahalagioaica care spalandu-se si parfumandu-se crede ca se sterge si tigania din genele ei ... prin comportamentul ei se dovedeste ca acest lucru este imposibil !!! :(

    12
    2

  • ioana pe 6 Feb 2013, 12:23
    Bahmuteanco

    Ioana Tufaru este o femeie bolnava - care dupa parerea mea ar fi trebuit sa fie internata intr-un sanatoriu (dar nu stiu daca exista asa ceva in Romania). Poate ca exista cineva care sa o ajute in acest sens. Iar tu Bahmuteanco esti o femeie sanatoasa fizic, dar esti foarte bolnava deoarece iti lipseste acel " BUN SIMT". La varsta pe care o ai este foarte greu sa te vindeci de aceasta boala cronica. Tu vrei sa-ti creezi audienta prin distrugerea unei femei atat de bolnava? Ma intreb cine este mai bolnava?

    9
    1

  • Coca pe 6 Feb 2013, 11:03
    RUSINEEEE

    pt Adriana Bahmuteanu,a uitat cat de incapabila era cand a aparut la TV,..si cat subiect de barfa a fost cu circul ei de casatorie,cu modul de exprimare si cu comportamentde mahalagioaica....unde este un scandal...hop si ea cu parerea....RUSINE!!!!24F

    10
    1

  • anca pe 6 Feb 2013, 02:48
    ADRIANA BAHMUTEANU

    NU JUDECA TRECUTUL ALTCUIVA ATAT TIMP CAT NU STI CE ITI REZERVA VIITORUL

    7
    1

  • iulia-rodica pe 5 Feb 2013, 21:11
    Adriana Bahmuteanu

    Esti ca o tata din piata,toata ziua esti pusa pe harta,Adriana, cu toata lumea,dar mai ales cred ca tu ai cu tine insuti,ai niste frustrari si atunci ataci pe toata lumea.Cine esti tu?Ce-ai facut pentru romani?a..mi-aduc aminte,ai ras de ei si de saracia lor pentru ca tu esti diva de la televizor si ai dreptul absolut de a judeca pe toata lumea.Deschide ochii mintii si gandeste ceea ce spui,pune-te in locul acelor persoane pe care le judeci si ai sa intelegi,poate.Pentru ca neuronii tai se activeaza cand e samanta de scandal,la intelingenta nu prea sclipesti...Mama spunea sa lasi prostul sa-si faca de cap pentru ca o sa invete din greseli,cu inteligenta ta ma indoiesc ca o sa-ti dai seama vreodata ca numai gura te tine pe sticla,restul esti varza de Bruxelles(e mai mica in volum)

    20
    3

  • Mara pe 5 Feb 2013, 20:49
    Adriana bahmuteanu .

    Adriana mie mi-ar fi rusine sa mai zic de Ioana tufar tie nu -tii rusine ai acolo o bucatica de pamint cit sa te pui cu c....si era plin de mucuri de tigara lasa ca puteai sa-ti faci curatenie in curte si singura eu daca eram ca tine taceam din gura .Nu te-a batut dumnezeu destul ? Ai ajuns mare doamna lasa ca nu esti cu nimic mai buna copii tii creste mata si tu toata ziua dai din gura .P S esti rautatea intruchipata .

    20
    4

  • dana pe 5 Feb 2013, 19:28
    e....da!!!

    stie prigoana de ce a lasat-o!!! si-o merita!!!

    15
    3

  • mihaela pe 5 Feb 2013, 19:12
    rusine, bahmuteanu

    rusine, adriana bahmuteanu. iti retrag toata simpatia mea si o indrept asupra femeii de care ti-ai batut joc. rusine. nu uita ca Dumnezeu nu doarme, toate aceste lucruri se platesc. rusine. nu voi mai privi nici macar in fuga emisiunile tale, voi schimba canalul imediat. vei pierde multa simpatie si multa audienta. niste scuze in public, unele sincere, ar fi de folos. noua, telespectatorilor. ioanei trebuie sa-i ceri IERTARE. cine esti tu, sa iti bati joc de oameni? nu lipsea mult sa fii...nimeni

    21
    3

  • mihaela pe 5 Feb 2013, 19:12
    rusine, bahmuteanu

    rusine, adriana bahmuteanu. iti retrag toata simpatia mea si o indrept asupra femeii de care ti-ai batut joc. rusine. nu uita ca Dumnezeu nu doarme, toate aceste lucruri se platesc. rusine. nu voi mai privi nici macar in fuga emisiunile tale, voi schimba canalul imediat. vei pierde multa simpatie si multa audienta. niste scuze in public, unele sincere, ar fi de folos. noua, telespectatorilor. ioanei trebuie sa-i ceri IERTARE. cine esti tu, sa iti bati joc de oameni? nu lipsea mult sa fii...nimeni

    14
    2

  • mari pe 5 Feb 2013, 19:08
    ioana tufar

    mai degraba parintii ioanei se rasucesc in mormint cind vad cum le este batjocorit copilul.este foarte usor sa arunci cu noroi intr.o persoana.as vrea ca adriana bahmuteanu sa fie in situatia ioanei sa vedem cum i si va permite sa cumpere si acele betisoare.daca ioana avea caca in urechi cred ca ceilalti care o acuza au caca in cap.rusine pt.toti si mai ales pt cei ce dau pe post asemenea jigniri.suntem oameni si trebuie sa ne ajutam.daca anda calugareanu a ramas o legenda pt.romani voi ce faceti pt ea.mai bine sa o ajutam cu ce putem pe ioana in loc sa promovam toate haitele

    21
    2

  • xxx pe 5 Feb 2013, 16:36
    rusine

    Dragi mei romani,imi pare bine sa citesc si prin asta observ ca nu toti romani sunt rai si fara suflet,da,sa-i fie rusine pt ca a facut asta public, simtiind o mare satisfactie sa-si bata joc de cineva repet BUBLIC,sunt multe emisiuni in romania care nu ar fi fost acceptate peste hotare pt singurul fapt ca sunt proaste si nu se arata respect,etica la noi nu prea exista,nu cred ca stiu prea multi ce inseamna etica.:(((

    14
    1

  • July pe 5 Feb 2013, 12:55
    REVOLTATOR

    Emisiunea Acces Direct, de ieri, mi-a lasat un gust amar. Cine vrea sa o ajute pe Ioana, de ce nu o face cu delicatete si discretie? Cred ca toata lumea este de acord ca Ioana Tufar nu este intruchiparea perfectiunii iar locul unde traieste nu este un palat. Dar, oare toata aceasta umilinta, in fata a milioane de telespectatori o ajuta cu ceva? Pentru a evolua in bine, pentru a se schimba cu adevarat este nevoie de timp, dar mai ales de iubire, blandete si rabdare. E rusinos sa lovesti pe cineva atat de crunt, mai ales ca nu are pe nimeni langa ea. Daca ar fi trait Anda Calugareanu, ar fi permis sa se intample toate acestea, chiar daca copilul ei ar fi fost ultimul om. Ma doare sufletul sa vad cata rautate exista in oameni, si tocmai astfel de oameni vorbesc de drepturile omului si de demnitatea persoanei umane!!! Rusine!!!!

    32
    3

  • dan tm pe 5 Feb 2013, 08:40
    rusine

    trebuie sa remarcam inca odata ca emisiunile acestea sunt niste mizerii. chiar daca Ioana are niste probleme,care unele,gen igiena personala nu necesita chestii speciale,totusi e penibil ce au facut cele doua zerouri ale televiziunii, Gherle si Bahmaimuteanu. ambele au,conjunctural, emisiuni de toata jena pe care nu multi oameni educati le-ar urmari. Bahmuteanu nici macar nu are curte,sta undeva in chirie si ,daca nu era Prigoana,vindea seminte,cu gust "ca la bunica acasa". Gherghe a tranzitat spre un statut de mare om de televiziune,avida dupa ratingul unor oameni fara cultura si educatie,intr-o televiziune aservita si slugarnica. RUSINE

    43
    3

  • ION pe 4 Feb 2013, 20:53
    ADRIANA BAHMUTEANU

    bai,are dreptate MARIA, asta e jurnalista de KK, jicneste in dreapta si-n stanga ,de parca ar fi intelepciunea intruchipata....pana isi gasete nasul.....deja unul l-a gasit (dl Prigoana),care i-a spart borcanul:))

    36
    3

  • maria pe 4 Feb 2013, 20:48
    ADRIANA BAHMUTEANU

    STIMATI CITITORI,MI SE FACE MILA DE DOAMNA BAHMUTEANU IN CE FEL VORBESTE CU LUMEA! HALAL JURNALISTA......EXPRESII DE MAHALA,NU DEGEABA A LASAT-O DL PRIGOANA.....PACAT! MA INTREB CUM POATE JICNI IN FELUL ASTA: "Ca să intre la mine în curte, trebuie să te speli. La mine nu vii cu jegul pe tine. Eu sunt de acord să vină la mine să muncească. O dată pe săptămână eu îi dau 50 de lei"DU-TE SI MAI FA RECLAME CU TIGAI,ACOLO TI-E LOCUL! CAT DESPRE IGIENA CORPORALA,MA INDOIESC CA ESTI PERFECTA! SE VEDE DIN MODUL IN CARE TE FARDEZI,AMESTECI 100 DE CULORI(GEN CAMELEON) ,NUMAI CA SA IESI IN EVIDENTA.ASA CA.......SICTIR LA MATA LA TARA(CUM ITI SPUNEA DL PRIGOANA) PUPICI!

    49
    3

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod