Ben Afleck trebuie să se lase de fumat

Starul şi soţia sa, actriţa Jennifer Garner, s-au tot certat pe tema fumatului. Ea i-a cerut lui Ben să renunţe la acest viciu până la Crăciun.

Jennifer Garner, cu care actorul are trei copii, Violet, în vârstă de şase ani, Seraphina, în vârstă de trei ani, şi Samuel, în vârstă de nouă luni, s-a săturat să-l tot vadă pe Affleck fumând şi i-a cerut să renunţe total la acest viciu, informează site-ul contactmusic.com.

O sursă a declarat pentru publicaţia National Enquirer: "Ben s-a reapucat de fumat în timp ce realiza filmul 'Argo', dar a renunţat după o discuţie aprinsă cu Jennifer".

"Ea voia să-şi invite familia să petreacă Crăciunul cu ei şi copii, la Los Angeles.

Dar i-a spus lui Ben: <<Nu vreau să te văd furişându-te afară la fiecare 20 de minute şi să te întorci mirosind a fum. Nu le mai spun să vină dacă se va întâmpla asta>>", a mai povestit sursa, care a adăugat că Ben a apelat la serviciile unui specialist în hipnoză pentru a renunţa la fumat.

Jennifer Garner şi Ben Affleck s-au căsătorit în iunie 2005, după ce s-au cunoscut în 2003, pe platourile de filmare de la "Daredevil".


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
2 Decembrie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod