Angelina Jolie, gata să renunțe la actorie

Actriţa spune că e pregătită să renunţe la actorie pentru a petrece mai mult timp cu cei şase copii pe care îi are cu Brad Pitt.
Vedeta în vârstă de 37 de ani spune că este gata "să întoarcă spatele Hollywood-ului", pentru că fiii ei încep să intre în adolescenţă. Cel mai mare copil al ei, Maddox, are în prezent 11 ani, informează tabloidul The Sun, citat de agenția Mediafax.

"Cred că voi renunţa la actorie pe măsură ce copiii vor deveni adolescenţi, pentru că vor avea nevoie de mai multă atenţie. Dacă voi renunţa mâine, mă voi simţi foarte bine acasă", a spus Angelina.

Mult aşteptata nuntă a actorilor Brad Pitt şi Angelina Jolie, care alcătuiesc unul dintre cele mai cunoscute cupluri de la Hollywood, urmează să aibă loc în curând, a anunţat artistul american săptămâna aceasta, în timp ce se afla la New York, unde a asistat la premiera celui mai recent film al său, "Killing Them Softly".

"Momentul este foarte apropiat.
Se va întâmpla în curând. Am o presimţire bună faţă de asta"
, a adăugat actorul american.

Brad Pitt, în vârstă de 48 de ani, are o relaţie cu Angelina Jolie care a început în urmă cu aproximativ şapte ani. Cei doi actori s-au logodit în primăvara acestui an, notează Mediafax.

Deşi are o relaţie care durează deja de şapte ani cu Jolie, Pitt spune că ideea de a se căsători cu partenera lui de viaţă are în continuare o însemnătate foarte mare pentru el.

"Avem o familie, creştem împreună nişte copii.
Sunt suprins de cât de mult înseamnă în continuare căsătoria pentru mine, după ce ai avut deja toate aceste lucruri"
, a spus actorul american.

Cei doi actori, botezaţi de presa de la Hollywood "Brangelina", sunt împreună de şapte ani şi au şase copii: trei adoptaţi - Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, şi Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam - şi trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, şi gemenii Knox şi Vivienne, născuţi în iulie 2008.

Foto:AFP /Mediafax
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
2 Decembrie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod