"Bebeluşa" Oana va avea un băieţel

"Bebelușa" s-a căsătorit în iulie cu tenorul de la Teatrul de Operetă Ion Dacian, Florin Budnaru (34 de ani). Ea este este însărcinată în luna a patra, cu al doilea copil şi va naște prin cezariană în luna aprilie a anului viitor.

Oana Ioniţă (31 de ani) a dezvăluit că va avea un băiețel. "Mi-am dorit foarte mult băiat, iar la ecografia de patru luni, pe care am făcut-o recent, medicul ne-a confirmat că vom avea băieţel. Totuşi, pentru a fi şi mai siguri, mi s-a spus să repet ecografia la şase luni", a spus Oana Ioniţă, pentru Click!.

"Florin a avut surpriza cea mare, eu nici nu am fost curioasă să văd testul, atât am fost de sigură! I-am spus şi fetiţei mele că va avea un frăţior şi că mă gândesc să-l cheme Dragos.

Florin nu ştie. El are altă listă", a spus Oana Ioniţă la emisiunea "Poveştiri adevărate".

Până acum, sarcina a fost uşoară, nu a avut greţuri, dar s-a îngrăşat destul de multe kilograme. "Nu m-am cântărit, dar am văzut în oglindă că sunt mai pufoasă. Dacă la prima sarcină am luat până la final doar 14 kilograme, acum sigur mă voi îngrăşa mai mult. Dar nu mă voi abţine de la pofte, voi avea timp să slăbesc după ce nasc", a mai spus Oana.



Oana Ioniță a intrat deja în magazinele cu haine şi jucării pentru bebeluşi.

"Mi-era dor să văd hăinuţe atât de mici. Sunt în continuare în formă şi merg la sala de dans. Şi copilul este foarte activ, se mişcă mult", a mai spus Oana în emisiunea de la Acasă TV.

Ea va naște prin cezariană în luna aprilie a anului viitor.   

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
12 Noiembrie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod