Anchetă după ce Miley Cyrus a fumat marijuana pe scenă

Autorităţile sanitare olandeze (NVWA) au deschis o anchetă după ce cântăreaţa americană Miley Cyrus a fumat pe scenă ceva ce părea să fie o ţigară cu marijuana, la gala MTV Europe Music Awards (EMA) 2013, duminică seară, la Amsterdam, a anunţat marţi NVWA.
"Am primit plângeri în acest sens", a declarat Tjitte Mastenbroek, purtător de cuvânt al NVWA, potrivit căreia faptele au fost văzute deja la televizor. "Trebuie să anchetăm", a adăugat ea.

"Ne vom întâlni în scurt timp cu directorii de la Ziggo Dome pentru a verifica ce s-a întâmplat mai exact"
, a adăugat ea, referindu-se la sala în care a avut loc gala MTV EMA 2013.

Cântăreaţa americană Miley Cyrus, în vârstă de 20 de ani, a generat noi controverse după ce a fumat, duminică seară, în timpul unui show transmis în direct la MTV, ceva ce părea să fie o ţigară cu marijuana, după ce a fost premiată la categoria cel mai bun videoclip, pentru piesa "Wrecking Ball".

Incidentul a fost cenzurat la redifuzarea show-ului în Statele Unite, producătorii preferând să arate un cadru general în loc de imaginile în plan apropiat în momentul în care Miley Cyrus a scos presupusul joint din poşeta sa şi l-a aprins în faţa unei săli care are o capacitate de 17.000 de persoane.

Olanda a depenalizat în 1976 posesia şi consumul de canabis, dacă acea cantitate este mai mică de cinci grame, notează Mediafax.

Tjitte Mastenbroek a precizat că NVWA va cerceta dacă artista americană a fumat într-o zonă destinată nefumătorilor.

"După întâlnirea noastră cu directorii de la Ziggo Dome vom decide eventualele măsuri pe care le vom lua", a spus aceeaşi sursă.

Danni Damman, purtătorul de cuvânt al companiei care administrează Ziggo Dome, a precizat că acea sală de concerte a adoptat o politică strictă împotriva fumatului.

"Miley Cyrus ne-a luat prin surprindere, nu este uşor să intervii într-un moment ca acela", a spus el, adăugând că Ziggo Dome nu a fost deocamdată contactat de NVWA.


Foto: AFP/Mediafax
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod