Jane Seymour, în România

Actriţa, cunoscută publicului român din serialul american "Dr. Quinn", a sosit, miercuri, în România, unde va juca în comedia romantică "Love by Design", regizată de Michael Damian.
Filmările pentru acest lungmetraj vor avea loc în Sighişoara, Bucureşti şi New York.

Jane Seymour va intra pe platoul de filmare joi, iar scenele în care apare vor fi turnate integral în Capitală, informează agenția Mediafax.

Deţinătoare a unui Glob de Aur, care a strălucit lângă Roger Moore, ca "Bond Girl", în "Pe cine nu laşi să moară/ Live and Let Die" (1973), Jane Seymour va interpreta în "Love by Design" rolul unui redactor-şef al unei reviste de modă din Manhattan (New York), Vivien Thompson. Exigenta Vivien Thompson îi distruge speranţele, cariera şi viaţa amoroasă talentatei Danielle Luca, interpretată de Giulia Nahmany.
Danielle este nevoită să-şi abandoneze planurile şi se întoarce în satul natal din România, unde îl cunoaşte pe Adrian Edwards, interpretat de David Oakes, cunoscut pentru rolurile din serialul "Familia Borgia/ The Borgias" şi "The White Queen". Pentru Danielle, o nouă aventură este pe cale să înceapă.

Din distribuţia filmului face parte şi Olivia Hallinan, cunoscută în Marea Britanie din serialul BBC "Zbor peste inimi/ Lark Rise to Candleford".

"Love by Design" îl are ca regizor pe Michael Damian, cunoscut publicului român pentru rolul din serialul "Tânăr şi neliniştit".

Scenariul este semnat de Michael Damian, împreună cu Alexandru Adrian Marinică.

Imaginea va fi semnată de Viorel Sergovici şi Lulu de Hillerin, scenografia îi aparţine lui Mihai Dorobanţu, împreună cu Andreea de Hillerin, producători fiind Viorel Sergovici , Ştefan Hillerin şi Janeen Damian.
Lungmetrajul este o producţie Solar Indie Junction şi Gold Line Production International.

Filmul va fi lansat pe plan mondial în 2014, anunță Mediafax.

Jane Seymour s-a născut pe 15 februarie 1951, în Hayes, Middlesex, Anglia. În 1973, devine fata Bond în filmul "Pe cine nu laşi să moară", unde joacă alături de Roger Moore, apoi este distribuită în serialul "The Odine Line" (1973) şi, în acelaşi an, apare în seria "Frankenstein: The True Story". În 1982, câştigă un Glob de Aur pentru interpretarea din miniseria de televiziune "La est de Eden", iar în 1988 este recompensată cu premiul Emmy pentru rolul din "Onassis: The Richest man in the World".
În acelaşi an, aceasta este nominalizată la premiul Emmy pentru rolul Natalie Henty din "War and Remembrance".

Între 1993 şi 2001 va juca în serialul de succes "Dr.Quinn", unde interpretează o femeie-doctor din secolul al XIX-lea, alături de actorul Joe Lando, fiind nominalizată la premiile Emmy şi Globurile de Aur. În 1996, câştigă Globul de Aur pentru cea mai bună actriţă într-un serial de televiziune cu rolul din "Dr. Quinn".


Foto: AFP/Mediafax
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod