"Bebeluşa" Oana îşi creşte copilul singură

Oana Ioniță spune că nu îşi doreşte să aibă un iubit, iar dacă s-ar întâmpla să se îndrăgostească, nu s-ar grăbi cu nunta.

Oana Ioniță spune că nu îşi doreşte să aibă un iubit, iar dacă s-ar întâmpla să se îndrăgostească, nu s-ar grăbi cu nunta.

"Nu este momentul să mă căsătoresc. Eu şi David avem o relaţie de prietenie şi atât. În viaţă se întâmplă lucrurile cu un anumit scop, iar acesta a fost de a o avea pe Isabel. Atât. Noi doi nu suntem împreună, nu formăm un cuplu. Nici nu mi-am găsit jumătatea, deocamdată nu am niciun iubit şi nici nu mă interesează să am pe cineva în viaţa mea.

Momentan, vreau ca afacerea mea să se dezvolte, iar dansurile pe care le predau să fie la nivelul celor predate în sălile de top din afară", a declarat Oana, pentru revista VIP.

Oana a rămas în relaţii bune cu tatăl fiicei sale, care s-a stabilit în Spania. Ea a mărturisit că sunt foarte buni prieteni şi uneori chiar mai primeşte cadouri din partea lui David.

"La categoria cadouri scumpe, pot trece geanta Hermes pe care am primit-o de la tatăl lui Isabel, pe care o folosesc mai mult atunci când imit diverse persoanje, precum Elena Udrea, EBA, la Cronica Cârcotaşilor", a mai spus Oana.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
20 Martie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod