Actorul Josh Lucas s-a căsătorit

Actorul american, în vârstă de 40 de ani, s-a căsătorit la sfârşitul săptămânii trecute şi va deveni tată în a doua jumătate a acestui an, a anunţat agentul său de presă.

Actorul american, în vârstă de 40 de ani, s-a căsătorit la sfârşitul săptămânii trecute şi va deveni tată în a doua jumătate a acestui an, a anunţat agentul său de presă.

Iubita actorului se numeşte Jessica, este scriitoare şi este aceeaşi persoană alături de care artistul a fost văzut în noiembrie 2011, la premiera filmului "J. Edgar". Nu au fost dezvăluite alte detalii, însă agentul de presă al actorului a confirmat informaţia potrivit căruia Lucas şi noua lui soţie vor deveni pentru prima dată părinţi în acest an, informează revista People, citată de agenția Mediafax.

Lucas, care a avut în trecut relaţii cu actriţele Salma Hayek şi Rachel McAdams, a dezvăluit în luna ianuarie că s-a logodit, declarând în emisiunea "The Tonight Show" că a cerut-o de soţie pe iubita lui după o "întâlnire" înfricoşătoare cu o pumă, în timpul unor filmări pe care le realiza într-o zonă muntoasă din California.

Josh Lucas a devenit cunoscut graţie rolurilor din filme cu succes de casă, precum "Casă, dulce casă/ Sweet Home Alabama", "O minte sclipitoare/ A Beautiful Mind", "Hulk uriaşul/ Hulk", "Drumul spre victorie/ Glory Road", "Poseidon", "Stealth-Pericol invizibil", "Avocatul din limuzină/ The Lincoln Lawyer" şi "J.

Edgar".

Recent, actorul american a putut fi văzut şi în serialul de televiziune "The Firm", informează Mediafax.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
20 Martie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod