Avril Lavigne s-a despărţit de Chad Kroeger

Cântăreaţa canadiană a anunţat, miercuri, că s-a despărţit de soţul ei, Chad Kroeger, solistul trupei rock Nickelback, punând astfel capăt unei căsnicii care a durat doi ani, informează Daily Mail, citat de agenţia Mediafax.

Artista pop-rock, în vârstă de 30 de ani, şi-a anunţat despărţirea de soţul ei, în vârstă de 40 de ani, prin intermediul unui mesaj publicat pe reţeaua de socializare Instagram.

"Cu sufletul greu, eu şi Chad vă anunţăm astăzi despărţirea noastră", se afirmă în textul publicat de Avril Lavigne. Mesajul ei a fost însoţit de o fotografie care o prezintă alături de Chad Kroeger, realizată în timpul ceremoniei lor de nuntă, ce a avut loc în Franţa.

"Nu doar prin intermediul căsniciei, ci şi al muzicii, noi doi am trăit momente de neuitat.

Suntem în continuare şi vom fi pentru totdeauna cei mai buni prieteni din lume şi vom continua să ţinem foarte mult unul la celălalt. Vă mulţumesc tuturor - familiei, prietenilor şi fanilor - pentru sprijinul vostru", a adăugat vedeta canadiană.

În iunie, Avril Lavigne a dezvăluit pentru ABC News că a fost diagnosticată cu boala Lyme în timp ce se afla în turneu, în 2014. Artista a spus că în prezent se simte bine şi că a fost ajutată de Chad Kroeger în procesul de recuperare.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod