Horoscop. Cum stai cu banii şi cariera în săptămâna 7-13 septembrie

Dacă se implică mai mult şi munceşte eficient, nativa din Săgetător are şansa de a obţine o promovare la locul de muncă şi odată cu ea şi o mărire de salariu

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Ai putea fi în centrul atenţiei la locul de muncă şi în domeniul tău de activitate. Primeşti oferte noi care te iau prin surprindere. Dacă de obicei ai tendinţa de cere puţin pentru ceea ce faci, din modestie sau lipsă de încredere în tine, acum este cazul să faci un pas înainte şi să ceri exact atât cât meriţi!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Nu te lăsa influenţată de criticile pe care le primeşti din partea colegilor şi încearcă să le iei în seamă doar pe cele care au un substrat constructiv. Vei avea astfel posibilitatea să rezolvi unele probleme şi nu vei cădea pradă celor care au intenţii ascunse. Poţi achita o datorie mai vechi în acest interval, reuşind astfel să scapi de o grijă.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

În această săptămână astrele sunt de partea ta şi te susţin pentru a-ţi pune la punct planurile de viitor. Sunt favorizate proiectele pe termen lung şi acţiunile care încep acum, dar ale căror rezultate se vor vedea mai târziu. Investeşte bani într-un proiect de durată.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Este o ocazie foarte bună în acest interval de timp să te faci remarcată la locul de muncă. Ai şansa de a obţine acea promovare pe care ţi-o doreşti şi odată cu ea, o creştere a veniturilor. Trebuie să te implici mai mult în ceea ce faci pentru a demonstra că meriţi mai mult.

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Simţi nevoia să-ţi îmbunătăţeşti pregătirea profesională, să participi la cursuri sau diverse acţiuni menite să-ţi ajute dezvoltarea. Aceste demersuri pot avea efecte profitabile în viitor, chiar dacă acum va trebui să investeşti în pregătirea ta.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Rişti să pierzi o sumă de bani în acest interval de timp, mai ales dacă este vorba de fondurile comune ale tale şi ale partenerului de viaţă. Nu încerca să faci tot felul de speculaţii sau să rişti mai mult decât este cazul. Nu este o perioadă bună pentru investiţii.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Este o săptămână marcată de rivalităţi şi competiţie acerbă în plan profesional. Va trebui să te confrunţi cu colegii pentru a demonstra că eşti mai bini pregătită şi că meriţi mai mult. Ai şansa de a găsi aliaţi importanţi acum. Nu cheltui prea mult, pentru că rişti să-ţi faci datorii dificil de achitat.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Este posibil să ai mai mult de lucru în acest interval de timp şi depinde numai de felul în care reuşeşti să te organizezi pentru a duce la bun sfârşit toate îndatoririle. Încearcă să-ţi planifici cu atenţie activitatea pentru a nu avea de suferit mai târziu. 

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Ai şansa în această săptămână de a transforma o pasiune într-o adevărată afacere. Gândeşte-te cum poţi specula ceea ce îţi place să faci cel mai mult astfel încât să poţi obţine bani. Astrele sunt de partea ta, aceasta fiind o şasă pe care o întâlneşti rar, deci profită de ea.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Este o săptămână bună pentru a rezolva chestiunile legate de casă, locuinţă, imobile şi investiţii imobiliare. S-ar putea clarifica şi unele situaţii care au legătură cu o posibilă moştenire. Dacă vrei să cumperi sau să vinzi o locuinţă, este bine să începi demersurile în această săptămână.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Ai capacitatea de a obţine ceea ce îţi doreşti în această săptămână, din punct de vedere profesional. Reuşeşti să negociezi cu mai mult succes, să-ţi impui punctul de vedere şi să comunici eficient. Rezultatele financiare se vor vedea cât de curând, pentru că vei crea un mediu propice profitului.

Leu(22 iulie - 22 august)

Este o perioadă foarte bună pentru a căuta noi surse de venit, fie ele cât de mici. Nu te aventura la speculaţii care îţi promit mulţi bani într-un timp foarte scurt, pentru că rişti să pierzi chiar şi mai mult decât ai! 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod