Avril Lavigne s-a despărţit de Chad Kroeger

Artista canadiană trece din nou printr-un moment de cumpănă, după ce anul trecut a fost diagnosticată cu boala Lyme


Aceasta a fost prima căsătorie pentru Chad Kroeger şi cea de-a doua pentru Avril Lavigne, care a divorţat, în 2009, de Deryck Whibley, solistul trupei Sum 41. Ea a avut apoi o relaţie cu Brody Jenner, notează Mediafax.

Avril Lavigne a debutat în 2002, cu albumul "Let Go", care s-a vândut în peste 14 milioane de copii în întreaga lume. Ea a devenit celebră pentru piese precum "Complicated" şi "Sk8er Boi".

Lavigne a interpretat single-ul "Alice", principala piesă de pe coloana sonoră a filmului regizat de Tim Burton "Alice in Wonderland", lansat în martie 2010. Artista canadiană şi-a lansat cel de-al patrulea album de studio, intitulat "Goodybe Lullaby", în martie 2011.

Trupa canadiană de rock Nickelback, printre hiturile căreia se numără piese precum "Rock Star" şi "Photograph", a vândut, până la ora actuală, peste 50 de milioane de albume în întreaga lume.
A fost recompensată, până în prezent, cu două premii American Music, şapte premii Billboard Music şi a primit şase nominalizări la premiile Grammy.


Foto: AFP/Mediafax

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod