Antonio Banderas şi Melanie Griffith, la un pas de divorţ

Doi dintre cei mai cunoscuţi actori de la Hollywood sunt pe punctul de a divorţa, după o căsnicie care a durat 15 ani, a declarat o sursă din anturajul celor două vedete.
Doi dintre cei mai cunoscuţi actori de la Hollywood sunt pe punctul de a divorţa, după o căsnicie care a durat 15 ani, a declarat o sursă din anturajul celor două vedete.

În ciuda eforturilor depuse de actorii Melanie Griffith şi Antonio Banderas pentru a-şi salva căsnicia, se pare că lucrurile evoluează spre un divorţ ce nu poate fi evitat, scrie site-ul radaronline.com, citat de agenţia Mediafax.

"Toţi membrii familiei sunt trişti din această cauză, iar adevărul este că relaţia lor nu se află deloc într-un punct bun. În acest moment, ei se află la un pas de divorţ. Nu este o problemă nouă, pentru că între ei există anumite probleme de mai multă vreme. Au fost la şedinţe de terapie de cuplu - şi încă mai merg -, dar se pare că au ajuns la capătul drumului", a declarat o sursă.

"Se iubesc încă foarte mult, dar de ceva vreme relaţia lor nu mai este cum a fost în trecut. Ei formau cel mai pasional cuplu de la Hollywood, nu-şi puteau lua mâinile unul de pe celălalt. Nu au mai avut relaţii intime de multe luni şi dorm foarte rar în aceeaşi cameră. Melanie e complet devastată. Această căsătorie a fost povestea ei preferată, iar acum vede cum ea se destramă. Nu se poate spune că se urăsc, dar acum e greu pentru fiecare dintre ei. Niciunul nu vrea să accepte ceea ce se întâmplă, de aceea au păstrat totul în secret. În plus, niciunul nu vrea să fie el acela care va lua decizia finală şi să o anunţe în public, decât dacă va fi 100% convins că nu există cale de întoarcere", a adăugat persoana citată de RadarOnline.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
20 Iulie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod