Anna Lesko şi-a botezat copilul în mare secret

Cântăreaţa şi iubitul ei şi-au botezat recent băieţelul. Micuţul are doar două luni.

Anna Lesko a surprins publicul și presa, anunțând abia în luna a șaptea de sarcină că așteaptă un copil. LA fel a procedat și când şi-a creştinat băieţelul. Anna Lesko şi iubitul ei, Adrian Neniţă, l-au botezat recent pe fiul lor, Adam. Naşul a fost un prieten de-al cuplului.

"L-am botezat deja pe Adam. Nu am făcut nicio petrecere, nu ştiu ce înţelegeţi voi prin petrecere. în stilul nostru caracteristic, foarte discret. M-a întrebat lumea de ce am ascuns sarcina. În primă fază nu e bine să vorbeşti despre chestia asta, dar în a doua fază a fost foarte important să nu am pe nimeni pe capul meu, să nu mă streseze, să nu mă pozeze, să nu ma emoţioneze.

Adam aşa de frumos s-a comportat. Nu a plâns deloc. Aveam foarte mari emoţii pentru el", a dezvăluit Ana Lesko, la Kanal D.



Vedeta a mărturisit că se gândeşte deja la un al doilea copil. "Vreau neapărat să-i mai fac un frăţior sau o frăţioară lui Adam", a spus ea.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
10 Iunie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod