Andreea Mantea se mărită cu Ştefan Stan

Prezentatoarea de la Kanal D şi câştigătorul de la "Vocea României" se vor căsători anul acesta.

Bruneta a anunțat pe Facebook că fost cerută de soție de Ștefan Stan şi că a acceptat. "Șiiii.....am spus DA!!!!!!!!!"

Andreea a postat și o fotografie cu inelul pe care artistul i l-a dăruit.

Anunțul oficial a fost făcut de Cătălin Măruță, care a dezvăluit și cine vor fi nașii de cununie. "Ștefan Stan a cerut-o de soție pe Andreea Mantea... Iar ea a zis: DAAAA... Nașii lor sunt finii mei Iulia și Cristian Popescu Piedone... Azi la Happy Hour vedeți cum s-a întâmplat", a scris Măruță pe contul de Facebook.

Ştefan şi-a aşteptat iubita la restaurant, i-a oferit un buchet superb de flori şi a îngenuncheat în faţa ei, cu inelul de logodnă. Emoţionată, Andreea a spus "Da!".

"E jumătatea veţii mele. Au fost foarte multe momente frumoase până acu, în relaţia noastră. Dar acesta este unul important", a declarat Andreea Mantea, la emisiunea "Happy Hour", de la Pro TV.

Andreea Mantea a vorbit, într-un interviu recent pentru Libertatea, despre rochia de mireasă pe care o va îmbrăca la nunta ei. Ea își dorește în primul rând ca aceasta să fie comodă. "Dacă este prea umflată nu este bine. Nu se poate apropia nimeni de tine, nu poți vorbi cu nimeni, nu poți face poze... Dacă este de sirenă, nu te poți mișca, dacă sunt niște scări, nu poți urca... Numai stresul acesta îl am. De fapt sunt niște idei anume la care m-am gândit. Cel mai bine, în momentul în care îți alegi rochia de mireasă, pe lângă faptul că trebuie să o faci să fie exact cum vrei tu, să umbli un pic la ea în așa fel încâ să fie comodă: să poți dansa, să poți alerga dacă vrei, să te poți bucura... Nu să stai fixă și să nu poți face nimic", a declarat vedeta.



Foto: Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
5 Aprilie 2013
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Elena Sofronie pe 7 Apr 2013, 16:20
    CASA DE PIATRA!

    Casa de piatra! Sunt frumosi impreuna. Ea stie ce vrea de la viata.Sper si el.

    1
    0

  • mariela pe 5 Apr 2013, 17:43
    ANDREEA MANTEA

    valeuuuu.........ce mare vrajeala......s-au tiganit! si acum ,hopa..na,o i-a de nevasta!

    2
    3

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod