Hollywood: Mila Kunis, misterele celei mai sexy femei din lume

Declarată anul trecut drept cea mai sexy femeie în viaţă de către revista "Esquire", actriţa şi-a dezamăgit fanii când a fost surprinsă de papparazzi fără machiaj. Pozele care au făcut înconjurul lumii în timp scurt au şocat admiratorii actriţei cu diferenţa mare de imagine. Spre deosebire de alte vedete, care nu ies din casă fără măcar un strop de fond de ten, Mila renunţă frecvent la machiaj în timpul liber.

La comentariile răutăcioase cu privire la pozele care o arată nemachiată, Mila a răspuns că evită articolele în care se scrie despre ea şi susţine că nu foloseşte reţele de socializare, precum Facebook sau Twitter. "Pur şi simplu le evit. Dacă văd o poză cu mine, trec mai departe, nici nu mă uit. Nu simt nevoia să citesc comentarii negative. Lucrurile bune nu vând, astfel că presa va fi mereu plină de lucruri rele. Dacă cineva scrie despre tine că eşti grasă sau urâtă, nu înseamnă că este şi adevărat. Este valabil şi invers, în cazul în care primeşti complimente", a declarat actriţa.

Din vara anului trecut, Mila Kunis şi actorul Ashton Kutcher formează unul dintre cele mai mediatizate cupluri din showbiz. Relaţia dintre cei doi a început la câteva luni după ce starul serialului "Doi bărbaţi şi jumătate" a anunţat despărţirea de Demi Moore. Demi Moore şi Ashton Kutcher au decis, în noiembrie 2011, să divorţeze, după un mariaj care a durat şase ani. Motivul divorţului ar fi fost infidelitatea lui Ashton.

Ashton Kutcher nu este singurul bărbat celebru care iubit-o pe actriţă. Mila Kunis a avut o relaţie care a durat 8 ani şi cu Macaulay Culkin, "copilul minune de la Hollywood" care a cunoscut succesul în seria "Singur acasă".

La 29 de ani, Mila Kunis se numără printre cele mai de succes actriţe de comedie. De origine ucraineană, Mila şi-a făcut debutul în actorie la vârste fragede, devenind cunoscută în rolurile din show-urile "That's 70 Show" sau "Family Guy".

Actriţa a apărut în câteva lungmetraje precum "Forgetting Sarah Marshall", "Max Payne" sau "The Book of Eli". Filmul care i-a adus succesul la Hollywood este "Black Swan", rol care i-a adus premiul Marcello Mastroianni la categoria "cel mai bun tânăr actor" la cea de-a 67-a ediţie a Festivalului de Film de la Veneţia, din 2010.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod