România mondenă: 6 bărbaţi disperaţi care şi-au făcut implant de păr

Tot mai des în ultimul timp, masculii feroce ai showbiz-ului autohton sunt speriaţi că vor rămâne fără podoaba capilară şi apelează la ajutorul medicilor pentru a-şi face implant de păr.
1 din 7

Mihai Trăistariu, cel mai recent caz

Cântăreţul a încercat, pentru prima dată, să-şi facă implant de păr în urmă cu opt ani. Deoarece atunci nu i-a reuşit, Mihai Trăistariu s-a resemnat şi a renunţat la această idee. Însă, în urmă cu aproximativ o săptămână, artistul şi-a luat din nou inima în dinţi şi a apelat la ajutorul medicilor. Din fericire, Trăistariu nu a plătit niciun ban pentru operaţie, deoarece totul a fost suportat de emisiunea „Happy Hour“, de la Pro TV.

„Nu am plătit nimic. A fost o convenţie cu Cătălin Măruţă. Dacă o să mai vreau vreun retuş, atunci o să plătesc din buzunarul meu. Părul creşte, mai sunt câteva cojite care trebuie să cadă. Stau mai mult în casă, pentru că vreau să mă protejez. Acum am primit pe hârtie tot ce am de urmat, nişte reguli şi o alimentaţie. Eu iau tratament, nu simt nicio durere. Părul începe să crească, am 2 milimetri. Peste 3 săptămâni mie îmi cade acest păr plantat, însă îmi rămân rădăcinile. Peste o lună jumătate o să înceapă să răsară primele fire din implant“, a spus Mihai Trăistariu la România TV.
8 Aprilie 2013
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • cristina pe 16 Apr 2013, 22:20
    ajutor

    Te rog daca se poate sa-mi spui si mie ce anume ai folosit impotriva caderi parului si a cresteri .multumesc

    0
    0

  • Alyna01 pe 11 Apr 2013, 18:14
    Sunt pro implantului de par

    eu am fost alaturi inca de la inceput de sotul meu, in lupta contra caderii parului..cred ca e o diferenta intre a-ti cade cateva fire, si a te confrunta cu o chelie, mai ales de la o varsta tanara. Am apelat intr-un final la Clinica Efigia, unde am aflat ca se face metoda aia noua de implant fir cu fir, suntem foarte multumiti de rezultate! e o interventie mai delicata, dar merita

    0
    0

  • ion pe 8 Apr 2013, 20:46
    cadere par

    Buna seara Malanca... Vreau si eu daca se poate reteta pe care ai urmato... nu pentru mine ci pentru fiul meu de 26 de ani. multumesc anticipat !

    0
    3

  • Malanca pe 8 Apr 2013, 10:06
    Buna Dimineata

    Nu inteleg de ce barbatii isi fac implanturi ptr..par ,care dau f.. putine rezultate ,in primul rind le ataca tesuturile pielii,se gasesc atitea solutii naturale ptr..cresterea parului ,eu am descoperit ceva foarte eficient ,supliment alimentar ,si masca reparatorie ptr ,cresterea parului,am incercat si a dat roade bune.

    7
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod