Ancheta a luat sfârşit: De ce s-a sinucis Mădălina Manole

Ancheta în cazul morţii cântăreţei a luat sfârşit odată cu analizarea unei ultime probe din dosar: biletul de adio.
Ancheta în cazul morţii cântăreţei a luat sfârşit odată cu analizarea unei ultime probe din dosar: biletul de adio.

Conform postului RTV, scrisoarea a fost interpretată de specialiştii în grafologie, iar aceştia au găsit o posibilă explicaţie a gestului sinucigaş al artistei: Mădălina şi-a pus capăt zilelor chinuită de gândul că nu mai avea pe scenă succesul de altădată.

Specialiştii care au analizat biletul de adio spun că, în momentele premergătoare gestului sinucigaş, în mintea Mădălinei s-a dus o luptă extremă, în care şi-au făcut făcut loc "teama, angoasa, dezechilibrul, îndoiala şi indecizia".

După ce şi i-a amintit pe cei dragi sufletului ei, artista a trecut brusc la un alt moment, acela în care aproape că s-a desfiinţat ca om, relatează postul citat de ziarul Click!.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
20 Iulie 2012
 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • jerakis pe 30 Dec 2012, 15:28
  madalina m

  scuzati-mi limbajul,dezacordurile si greselile(unele pprovin din tastatura nu am citit textul,am scris fara sa il verific)va multzumesc!

  0
  0

 • jerakis pe 30 Dec 2012, 15:24
  madalina m.

  ce este in mintile voastre incalcite????un psiholog ce ar interpreta din sinuciderea madalinei??sunt sig ca si voua va trecut prin minte ce-l putin odata sa va sinucideti(vb de marea majoritate)ea a dus la bun sfarsit treaba asta si sata alaturi de satana si nu de Dumnezeu,asta e realitatea oricat de mult am iubio noi.credeti ca ppolitia,procuratura sunt o gasca de fraieri,astia descopera aproape 100%adevarul.vip-urile cand simt ca nu mai sunt bagati in seama,cand trec in umbra cand se simt ca pierd teren ,o iau razna,asa si madutza--sunt exemple multe cu vedete care au sfarsit asa,SAdea bunul Dumnezeu sa vedem realitatea asa cum e ea si sa aiba mila de sufletul ei sa o ierte!

  0
  1

 • delia pe 23 Nov 2012, 12:16
  madalina manole

  Cuvantul AMANTAspune tot!!!!! Nu stiti de ce sunt in stare aceste persoane care incearca prin toate metodele sa obtina ceea ce nu este al lor....adica un barbat insurat! Credeti-ma am trecut printr-o incercare in care amanta a incercat si imposibilul sa-l ia de langa mine! Dar cineva acolo sus EXISTA, si pe nefericirea altuia nu ai sa reusesti niciodata sa-ti cladesti fericirea(egoista as putea spune).Asa ca ,eu cred ca Madalina a cedat psihic din cauza acelei nenorocite,dar acum sau mai tarziu va plati! De asta sa fiti siguri! Parintii Madalinei au dreptate! Adevarul va iesi la suprafata acum sau mai tarziu!

  0
  1

 • lina pe 21 Oct 2012, 14:16
  a fost ucisa

  de sotul ei instigat de javra aia penala de amanta.au dreptate parintii ei.

  0
  2

 • petronela pe 23 Iul 2012, 12:30
  nu cred ca a fost doar asta

  poate a avut mai mult probleme personale si de asta a luat decizia asta,oricum singura care stia asta era doar ea

  1
  0

 • Elena pe 21 Iul 2012, 08:46
  Madalina va fi razbunata, candva !

  www.eva.ro va iubesc si in fiecare dimineata abia astept sa vad ce mail mi-ati mai trimis, dar, ma nelinisteste faptul ca voi - revista pentru FEMININE - , nu ati luat atitudine si n-ati sustinut cu cerbicie varianta reala si despre care v-am scris, de cate ori a aparut un articol: "Madalina Manole nu s-a sinucis ! " Dumnezeu s-o tina in Dreapta Sa!"

  2
  1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod