Anca Badiu, primele declaraţii după moartea fratelui: „Iau tratament pentru depresie“

Cântăreaţa a început să depăşească şocul suferit. La o săptămână după înmormântare, ea a cântat la o nuntă alături de instrumentistul George Ciotoi.

Anca Badiu a trecut prin clipe grele pe 6 august, când a aflat că fratele ei, Mircea, a murit în Spania, în circumstanţe neclare. Ea a suferit un şoc puternic, a făcut atac de panică şi a căzut din picioare, iar vecinii au chemat imediat ambulanţa.

A urmat o perioadă grea, în care ea s-a închis în casă şi nu a dorit să mai vadă pe cineva, plângându-şi fratele. Cântăreaţa a luat medicamente prescrise de psiholog, a fost la biserică şi a vorbit cu preoţii că să se liniştească, iar prietenii i-au fost tot timpul alături.

Anca e o fată minunată, o fată talentată, cu voce de catifea.
E păcat de vocea ei să nu cânte
George Ciotoi
Cu greu, s-a mobilizat şi a început să facă demersurile pentru a-i aduce trupul fratelui în ţară că să-l înmormânteze. Prietenii şi iubitul i-au fost alături şi astfel a reuşit să-şi revină puţin şi chiar să urce pe scenă: la o săptămână după ce şi-a îngropat fratele, Anca Badiu a cântat la o nuntă alături de instrumentistul George Ciotoi, relatează wowbiz.ro.

"Sunt mai bine, iau tratament pentru depresie. A fost un şoc într-adevăr vestea, mi s-a făcut rău şi a venit Salvarea la mine acasă.
M-am mai liniştit acum, doar că mi-e foarte dor de el, de fratele meu"
, a declarat Anca Badiu pentru site-ul citat.

"La nuntă am cântat pentru că era un eveniment programat cu mult timp înainte să se întâmple nenorocirea, iniţial nu am vrut să merg, dar am zis că trebuie să mă ţin de cuvânt, plus că George Ciotoi a insistat să merg. George a fost alături de mine, e un om minunat care a reuşit să mă mai scoată din starea în care eram. El a fost primul care m-a făcut să rad, are mereu glumele la el, mă ajută să depăşesc situaţia.
La nuntă, la una din melodii mi-a venit să plâng, era una din piesele făcute de fratele meu, m-am abţinut cu greu. Mi-a crescut inima când am văzut că lumea s-a bucurat să mă vadă cântând, că m-au aplaudat, m-am simţit tare bine. A fost un eveniment frumos, iar George cum e el simpatic şi mereu vesel m-a făcut să uit pentru câteva momente. Toată lumea a fost lângă mine, prieteni, rude, şi iubitul meu căruia vreau să-i mulţumesc pentru asta. I-am mulţumit şi public, i-am spus că-l iubesc"
, a mărturisit ea, adăugând că a înregistrat o piesă nouă, în colaborare cu George Ciotoi, melodie pe care i-o dedică fratelui ei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod