Anca Badiu, primele declaraţii după moartea fratelui: „Iau tratament pentru depresie“

Anca suferă enorm după dispariţia fratelui ei, Mircea

 

Anca a vorbit şi despre ultimele informaţii pe care le-a obţinut în legătură cu ancheta derulată în Spania. Ea a aflat că Mircea avea în geantă mai multe pastile pentru fitnessşi crede că acestea i-ar fi produs infarctul. "Fratele meu a murit pe 6 august, nu pe 7 cum s-a spus. L-am înmormântat pe 15 abia, pentru că a durat ceva până mi-a fost adus în ţară. Acolo s-a făcut anchetă, răspunsul final îl voi primi într-o lună.

Medicii care au ajuns la faţă locului, pentru că el a fost găsit mort într-un parc, au spus că a făcut infarct. El fusese într-un club în seara aceea. Acasă mi-au trimis bagajul lui, şi am găsit nişte substanţe, nişte pastile pentru fitness. Sunt tot felul de vitamine pe care le iau sportivii că să facă muşchi. Fratele meu mergea la sală mult, făcea sport şi probabil a luat nişte pastile din alea... şi ştiu că bea foarte multă cafea. Mă gândesc să nu fi avut legătură cu asta.
Încă nu am rezultatul final. Şi am mai găsit şi o verighetă pe care o purta de vreo 15 ani. E reglabilă şi m-am gândit să o port eu... când l-am adus în ţară nu l-am văzut, l-am înmormântat şi atât"
, a povestit Anca.

M-am mai liniştit acum, doar că mi-e foarte dor de el, de fratele meuAnca Badiu
Solista mărturiseşte că îi duce dorul fratelui ei şi se obişnuieşte cu greu cu gândul că el nu mai este în viaţă: "Mi-e foarte dor de el, mă mai apucă plânsul din când în când, dar mă liniştesc.
Sunt nerăbdătoare să lansez melodia în memoria lui Mircea."


George Ciotoi e impresionat de vocea Ancăi Badiu şi a spus pentru wowbiz.ro că este o plăcere să colaboreze cu ea: "Anca e o fată minunată, o fată talentată, cu voce de catifea. E păcat de vocea ei să nu cânte. A avut o perioadă grea, foarte grea, eu am încercat să o scot din stare, să o iau la evenimente, să fiu lângă ea, să o fac să radă cu glumele mele. Îmi place să lucrez cu ea pentru că e serioasă şi are într-adevăr o voce foarte bună.
Am şi făcut o piesă împreună pe care o va lansa curând."


Fratele artistei, Mircea Badiu (43 de ani), care i-a fost coleg de trupă şi a cântat în formaţia B Brothers, a fost găsit decedat, în Spania, unde se afla în vacanţă, în circumstanţe necunoscute. El a fost înmormântat în cimitirul din satul în care e înmormântată şi mama artistei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod