Anastacia are din nou cancer mamar

Cântăreaţa americană şi-a anulat turneul european pe care ar fi trebuit să îl susţină în această primăvară, după ce a fost diagnosticată din nou cu cancer mamar.
Artista urma să deschidă acest turneu cu un concert la Londra, pe 6 aprilie, însă a fost nevoită să îşi anuleze toate reprezentanţiile din segmentul european, pentru a putea să îşi concentreze întreaga energie în lupta pe care o va duce pentru a doua oară cu această maladie mortală, informează site-ul contactmusic.com, citat de Mediafax.

Pe contul de Facebook al cântăreţei a fost postat următorul mesaj: "Din păcate, Anastacia a fost diagnosticată cu cancer mamar pentru a doua oară, după ce a reuşit să supravieţuiască în 2003 luptei cu această boală. Din acest motiv, a fost nevoită să îşi anuleze toate concertele, turneele şi deplasările".

Atunci când a fost diagnosticată prima dată cu cancer, Anastacia a apelat la o intervenţie chirurgicală şi la şedinţe de radioterapie, care s-au dovedit eficiente, notează Mediafax.


Foto: Hepta
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
28 Februarie 2013
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • xxx pe 7 Mar 2013, 17:21
    pt niky

    dupa cum stiu eu cancerul nu apare din cauza silicoanelor,pot apare infecti si cangrene dar nu cancer,cancerul este cu totul altceva.Pacat,o femeie talentata si frumoasa,sper sa-i reuseasca tratamentul,Cancerul poate apare la oricine,este o greu sa te vindeci dar descoperit din timp poti avea sanse.

    1
    0

  • dana pe 1 Mar 2013, 23:57
    O veste trista

    Am vazut-o in 2002 la Las Vegas. A cantat impreuna cu Celine Dion. In iarna asta am revazut-o la noi, la Vanghelion, E o scumpa. Atat de frumoasa, talentata si modesta. Ii doresc multa, multa sanatate si sper sa depaseasca pentru totdeauna problema cancerului mamar. Anastacia nu merita asa ceva.

    6
    0

  • niky pe 1 Mar 2013, 08:51
    pacat

    oare cantareata nu are silicoane?

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod