Fiul Nicoletei Luciu intră la școală de la 5 ani

Vedeta a decis ca Zsolt Jr. să înceapă şcoala, deşi are numai 5 ani. Nicoleta vrea să-l înscrie pe fiul ei la şcoala pe care a ales-o şi Andreea Marin.

Vedeta a decis ca Zsolt Jr. să înceapă şcoala, deşi are numai 5 ani. Nicoleta vrea să-l înscrie pe fiul ei la şcoala pe care a ales-o şi Andreea Marin.

Este vorba despre o unitate de învăţământ cu management turc, unde copiii sunt primiți de la vârste fragede. "Eu am vrut să îl înscriu pe Zsolt jr încă de anul trecut, dar n-au mai fost locuri. În acest an, când împlineşte cinci ani, va începe să studieze la această şcoală. Până atunci însă, am venit să văd eu despre ce e vorba", a spus Nicoleta Luciu pentru ziarul Ring.

Despre şcoala respectivă a vorbit şi Andreea Marin după ce a decis ca fetiţa ei să fie educată acolo, relatează Ring.

"La baza acestei alegeri este o întâmplare: în anul dinainte ca ea să meargă la grădiniţă, am fost invitată ca ambasador UNICEF la această şcoală pentru a mi se înmâna un cec de 5.000 de euro, bani adunaţi de copiii din şcoală prin vânzarea obiectelor create chiar de ei în scopul sprijinirii copiilor din Haiti după dezastrul de acolo. Am descoperit şcoala, sistemul de învăţământ evoluat, elevii isteţi care mi-au luat un interviu în engleză care m-au lăsat mască.
Atunci mi-am spus: aşa mi-aş dori să devină şi fetiţa mea. A fost o decizie spontană"
, spunea Andreea Marin, la începutul lunii februarie.


Foto: Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
28 Februarie 2013
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Rosallinda pe 4 Mar 2013, 15:03
    Scoala

    International School of Bucharest

    0
    0

  • Ema pe 28 Feb 2013, 14:58
    unitate de învăţământ cu management turc

    cum se numeste scoala?

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod