Alin Vaduva si Florentina, semifinalisti pentru Cerbul de Aur 2008

Facebook Twitter Comenteaza
Alin Vaduva si Florentina, semifinalisti pentru Cerbul de Aur 2008

Alin Vaduva si Florentina sunt castigatorii celei de-a doua semifinale pentru selectia concurentilor romani la Festivalul Cerbul de Aur 2008, organizata de TVR duminica, 27 iulie, in emisiunea Taverna estival, prezentata de Iulian Vrabete, Berti Barbera si Alina Sorescu.

Alin Vaduva a cantat "My way" si "Tu ma poti schimba", obtinand 13 puncte prin notele juriului si televoting, iar Florentina a interpretat piesele "Dor de viata" si "Listen" si a castigat astfel 11 puncte.
 

Alin Vaduva are 22 de ani si a obtinut, printre altele, Premiul al II-lea la "Mamaia", 2006 si  Premiul I la Festivalul "George Grigoriu" 2007.
 
Florentina Ciuna face parte din trupa Chicanos si a obtinut in ultimii anii mai multe premii, printre care Premiul al III-lea la Festivalul "Mamaia", 2006, sau mentiune la Festivalul "George Grigoriu", 2007.

Finalistii pentru Cerbul de Aur 2008 sunt selectati pe baza votului telespectatorilor si a notelor din partea juriului, format din realizatorul tv Titus Munteanu, interpreta Dida Dragan, jurnalista Liliana Levinta, compozitorii Adrian Ordean, Mihai Alexandru si Andrei Kerestely si regizorul muzical Alexandra Cepraga.

Pe 3 august, TVR 1 organizeaza o ultima semifinala in cadrul emisiunii Taverna estival, iar finala selectiei pentru Cerbul de Aur 2008 este programata pe 10 august, in urma ei fiind alesi cei trei concurenti romani care sa ne reprezinte pe scena festivalului de la Brasov.

in cadrul Festivalului International Cerbului de Aur 2008, derulat in perioada 3-8 septembrie la Brasov, vor urca 30 de concurenti, 27 din strainatate si trei din Romania.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • alex pe 1 Aug 2008, 00:47
    Si mesajul pentru Anda !

    Te rog sa te ambitionezi Anda, sa nu mai pleci din tara din cauza ca sacalii astia promoveaza toate fatucile care sa cred vocaliste...si sa scoti cat ami repede un album de succes cu care sa mergi si sa le dai peste nas celor care au crezut ca te vor face sa te retragi...Eu cred in tine si stiu ca esti nascuta pentru a ne darui noua MUZICA, nu zgomot ! P.S. sory, era vorba de crispare acolo unde am gresit tastand o alta litera.

    0
    0

  • matei alexandru pe 1 Aug 2008, 00:42
    Mesaj pentru ANDA VACIU !

    Mai ...scarbavnicule care scrii mai sus sau mai jos...,ma rog...Pai cu ce sa fie mai buna gipsanca asta pe care-o tii tu in brate? sau oi fi chiar tu,gagalice mica, cea care scrie...Fata asta mai are inca 20 de ani de cantat ca sa ajunga sa cante ,ba ! SA CANTE ! ca ANDA VACIU .Ai inteles? Eu o stiu de multi ani si-ti recomand si tie sa o mai asculti cu piesele pe care le gasesti pe net sa vezi acolo cantat ! Nu tipete,falsuri,voce stridenta ca cea pe care tu o crezi mai buna...,o fi fost mai buna cu tine...asta e problema ta,nu trebuie sa ne spui si noua. Muzica trebuie cantata, transmisa, interpretata, TRAITA ! Nu tipata si zbierata cu o srispare clara in privire...Mai,mai...

    0
    0

  • deep chris pe 30 Iul 2008, 05:56
    din nou alex?

    Alex.ai dreptate.Ecea mai buna de departe.Dar de foarte departe.Si ai dreptate si in legatura cu fata care a castigat.Florentina e mult mai buna.

    0
    0

  • alex pe 29 Iul 2008, 10:33
    Mi-a placut rau de Anda Vaciu !!!

    Au facut o maaare greseala cei din juriu ! Pai voi ati vazut cum a cantat concurenta nr. 2, ANDA VACIU ?...Bai fratilor, cum se poate asa ceva? E cea mai buna de departe!...Cum sa o compari cu fata asta care a castigat si a falsat de urla si cainele meu in casa?...Cum sa trimitem la Cerb asa ceva?...Si de ce n-am putut sa o votez pe Anda si de pe mobile???

    0
    0

  • Dave Divine pe 29 Iul 2008, 02:35
    Cerbul de aur

    Urat sa-i dea fetei din poza 4 puncte ca a fost cea mai tare. Cand o sa se trezeasca juriu ca ne trebuie oameni buni acolo cu care sa ne mandrim nu pile sau oameni care doar sunt mai cunoscuti. Cat despre provincilaii eu le-as fi dat 3. nu 7 au falsat si au tipat.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod