"Boogie", premiul special al juriului la Festivalul de film de la Palic

Facebook Twitter Comenteaza


"Boogie", in regia lui Radu Muntean, a primit vineri seara Premiul Special al Juriului la Festivalul de film de la Palic (Serbia). Filmul a fost reprezentat de directorul de imagine Tudor Lucaciu si de scenaristul Alex Baciu.

Juriul a acordat acest premiu filmului regizat de Radu Muntean pentru "dialogurile foarte bine conduse, pentru interpretarea actorilor si pentru imagine, toate acestea formand o experienta filmica veridica, realista, care vorbeste despre un punct culminant din viata unui barbat".
 
"Boogie" a participat in competitia oficiala alaturi de alte zece filme.
Premiul "Turnul de aur " pentru cel mai bun film i-a fost acordat regizorului israelian Ari Folman, pentru "Waltz with Bashir ", lungmetraj care a fost prezentat in competitia oficiala a festivalului de la Cannes anul acesta.

Din juriul Festivalului de film de la Palic, care a avut loc intre 19-25 iulie, a facut parte si actrita Maria Popistasu, alaturi de regizori, actori si reprezentanti ai altor festivaluri din Israel, Serbia, Germania, Bosnia si Hertzegovina.
"Boogie" a avut premiera mondiala la Cannes, in cadrul sectiunii Quinzaine des Realisateurs, apoi a fost prezent la cel de-al doilea festival de clasa A, Karlovy Vary, la TIFF, Munchen, Ierusalim, iar in viitorul apropiat la festivalul Anonimul (Sf.
Gheorghe), Sarajevo (Bosnia si Hetzegovina), Melbourne (Australia), Varsovia (Polonia), Motovun (Croatia), Namur (Belgia).

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod