Festivalul Amara 2008 in direct, la Romantica

Facebook Twitter Comenteaza
In direct si in exclusivitate, Romantica va difuza Festivalul Amara 2008. Pe 2 si 3 august, vocile tinere se intrec intr-o competitie de traditie, iar vocile consacrate se intalnesc in recitaluri de exceptie!

Sambata, 2 august, incepand cu orele 21.30, telespectatorii vor putea urmari recitaluri sustinute de Elena Gheorghe, Marcel Pavel si Parlament. Pe 3 august, incepand cu orele 20.00, in direct, tot la Romantica se va difuza Gala de premiere, iar in cadrul evenimentului, castigatoarea de anul trecut, detinatoarea trofeului Amara 2007, Madalina Coca va sustine, de asemenea, un recital.
Festivalul se va incheia cu prestatiile deosebite marca Dj  Project, Monica Anghel si Voltaj!

Cu fiecare editie, festivalul-concurs de la Amara s-a incapatanat sa duca mai departe traditia muzicala autohtona, in ciuda dificultatilor intampinate. "Trofeul Tineretii" continua sa produca valori pentru muzica usoara romaneasca inca de la   prima editie, cea din 1968. Tineri interpreti au confirmat la scurt timp dupa ce au castigat premii aici", spune Horia Moculescu, membru in juriul Festivalului, timp de 31 de ani.
"Fara a lauda nejustificat, festivalul de la Amara este de cativa ani mai bun decat cel de la Mamaia", apreciaza si Titus Andrei.

De-a lungul anilor, la Amara, s-au lansat nume precum Janina Matei, Angela Ciochina, Mihaela Runceanu, Anca Turcasiu, Laura Stoica si Daniela Gyorfi. Romantica a difuzat si anul trecut editia cu numarul 40 a Festivvalului de la Amara. 

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod