Alexandru Ciucu s-a remarcat la Monte Carlo. Milionarii lumii au pus ochii pe costumele lui!

Alexandru Ciucu a prezentat noua lui colecţie de costume premium, “L’Homme.Roi 2012”, la Hotel de Paris în Monte Carlo, devenind astfel primul designer român care organizează un show de modă în Principatul de Monaco.
Alexandru Ciucu a prezentat noua lui colecţie de costume premium, “L’Homme.Roi 2012”, la Hotel de Paris în Monte Carlo, devenind astfel primul designer român care organizează un show de modă în Principatul de Monaco.

Prezentarea designerului român a avut loc în celebra sală de Debussy, care a găzduit în trecut evenimente importante. Printre acestea, Festivalul Brazilor de Crăciun, Expoziţiile Chanel, Ferrari, Mont Blanc, Ramello, Sabbadini, precum şi Festivalul de Film Caritabil Monaco, la care Charlize Theron a fost invitat special.

Peste 100 de invitaţi din sfera diplomaţiei, a modei, jurnalişti, politicieni şi oameni de afaceri au urmărit, preţ de 30 de minute un spectacol de eleganţă 100% românesc.

Show-ul de modă de la celebrul Hotel de Paris, proprietatea Prinţului Albert de Monaco, a fost deschis de discursul doamnei Luciana de Montigny, soţia lui Andre de Montigny – consulul Braziliei la Monaco, cea care a ţinut să mulţumească delegaţiei României pentru profesionalismul de care a dat dovadă în pregătirea acestui eveniment.

Costumele business, de cocktail, sacourile de vară şi ţinutele masculine de ceremonie au fost prezentate de 15 manechini români, atent aleşi de designer.
Cele 30 de ţinute vestimentare din lână S’160, lână cu mohair, mătase brocart, tweed, lână cu mătase, bumbac, in cu mătase au fost prezentate pe ritmuri de Bossa Nova, fiind în detaliu analizate de invitaţi.

La show-ul lui Alexandru Ciucu de la Monte Carlo au participat Baroneasa Cecile de Massy, Jean-Pierre Dreno - Procuror General al Principatului de Monaco, Norbert Fassiaux - şeful Politiei din Monaco, Fabrice Notari - Vice-Preşedintele Consiliului Naţional al Principatului de Monaco, Claudio Scajola - Ministru al Guvernului Italian, precum şi Ioan T.
Morar, consulul Romaniei la Marsilia, împreună cu soţia, Alina Sorescu şi Rita Mureşan, care a sosit special de la Milano pentru acest eveniment.

La finalul prezentării colecţiei, Alexandru Ciucu şi-a făcut apariţia pe podium în aplauzele celor peste 100 de invitaţi fiind apoi rechemat la bis, mulţumită impactului pe care l-a avut colecţia sa.
Designerul a fost ulterior felicitat personal de fiecare invitat, colecţia lui de costume premium fiind descrisă ca “un suflu proaspăt în moda masculină”.

Evenimentul a fost organizat sub Înaltul Patronaj al Casei Regale şi al Principelui Radu de România şi în colaborare cu Maison de L'Amerique Latine de Monaco.
Creaţiile vestimentare semnate Alexandru Ciucu vor fi ulterior expuse până pe 12 martie la sediul Maison de L’Amerique Latine de Monaco, urmând a fi admirate de un public select din Principat.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod