Dr. Oz: 4 suplimente alimentare care te feresc de cancer. Ce spun experţii?

Unele suplimente alimentare sunt esenţiale pentru buna funcţionare a organismului, dar şi pentru rolul lor protector împotriva cancerului. Află de la Dr. Oz şi invitatul său, un medic specializat în medicina naturistă, ce suplimente te apără de cancer!

Cu fiecare 10 ani trecuţi, rata metabolică scade. Astfel, nevoile organismului cresc pe măsură ce înaintam în vârstă. La 20 şi 30 de ani, femeia are nevoie de suplimente precum cele pe bază de magneziu care sprijină bună funcţionare a celulelor nervoase şi a sistemului muscular şi are o acţiune anti-stres sau coenzima Q10 care, pe lângă faptul că luptă împotriva ridurilor şi asigură un aspect proaspăt al pielii, încetineşte şi procesul de îmbătrânire la nivel celular şi stimulează sistemul imunitar.
 
După vârsta de 40 de ani, nevoile se schimbă şi cresc, fiind necesare în special suplimentele de calciu şi vitamina D pentru creşterea densităţii osoase şi menţinerea mobilităţii.

De asemenea, sunt recomandate şi cele care conţin coenzimă Q10 şi vitaminele B.

Dr. Oz împreună cu invitatul său, Lindsay Duncan, specializat în medicina naturistă, ne dezvăluie 4 suplimente alimentare care au rolul de a te feri de cancer:

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Minea Dumitru pe 17 Aug 2012, 13:35
    cele 4 suplimente de la dr.Oz

    Unde le gasesc ?

    0
    0

  • Leonard RADU pe 12 Mar 2012, 11:17
    Radicalii liberi . Cum putem lupta impotriva lor?

    Una dintre marile probleme ce pot afecta sanatatea este existenta RADICALILOR LIBERI . Impotriva lor putem lupta folosind zilnic ANTIOXIDANTI . Radicalii liberi sunt molecule inalt reactive cu un electron impar (sau "liber") pe orbitalul extern, conditie de dezechilibru care transforma aceste molecule fragmentate in agenti foarte instabili si periculosi din puncte de vedere biochimic. Radicalii liberi din corpul nostru provin in primul rand de la procesele de oxidare derulate in organism pe fond de stres si stari emotionale negative, dar si de la toxicele de tot felul provenite din exterior si ajunse in corp pe diferite cai (alcool, tutun, medicamente, droguri, poluare, malnutritie). Un PRODUS 100% NATURAL ce va poate ajuta sa luptati cu succes si sa castigati batalia impotriva radicalilor liberi este "FITNESS - ANTIOXIDANT - COFFEE" , singura CAFEA 100% NATURALA(Arabica-80% si Robusta) din lume in amestec armonios cu plante(medicinale) si condimente naturale . Inlocuiti cafeaua pe care v-ati invatat s-o beti zilnic cu 2-3 cesti/zi din acest sortiment. Plantele cu efect antioxidant din compozitia sa sunt : - Ceai verde (Ceylon Thea Sinensis) - poate scadea colesterolul,protejaza impotriva cancerului,promoveaza pierderea in greutate,este stimulant si astringent ; - Turmeric(Curcuma Longa) - are efect benefic asupra ficatului,stimuleaza fluxul de bila cea care este responsabila de defalcarea de grasimi alimentare ; - Ghimbir(Ginger Officinalis) - antioxidant puternic , stimuleaza producerea de energie,imbunatateste digestia ; - Verbina(Lipia Citriodora) - are o activitate puternic antioxidanta ;

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod