Adio, dar până când? Bianca s-a despărţit iar de Adrian Cristea

Potrivit surselor din anturajul celor doi, Bianca Drăgușanu şi iubitul ei, Adrian Cristea, şi-au spus „Adio!" fără prea multe comentarii, după ce marți ar fi avut o ceartă aprigă.

Potrivit surselor din anturajul celor doi, Bianca Drăgușanu şi iubitul ei, Adrian Cristea, şi-au spus „Adio!" fără prea multe comentarii, după ce marți ar fi avut o ceartă aprigă.

Prietenii celor doi au declarat, în exclusivitate, pentru Click! că, după o relaţie de trei ani, fosta asistentă a lui Capatos nu se mai înțelege cu fotbalistul.

"Au discuţii aprinse, se ceartă mereu. Cea mai urâtă ceartă dintre ei s-a consumat acum câteva săptămâni. Bianca îl căuta disperată pe Cristea prin oraş. El nu a vrut să o vadă, nu ştiu ce s-a întâmplat între ei, dar spunea că vrea să scape de ea. S-a distrat toată noaptea în clubul Mora, iar când a auzit că Bianca a aflat unde e a fugit", a declarat o sursă din anturajul celor doi.

Marți, nervii fotbalistului au fost întinşi la maximum, iar Cristea şi-a luat bagajul din apartamentul Biancăi situat în zona lacul Tei şi a plecat.

Contactat telefonic de reporterii Click!, fotbalistul nu a vrut să dea prea multe explicaţii, lăsând un prieten să comenteze în locul lui. Acesta din urmă nu a confirmat, dar nici nu a infirmat zvonul că cei doi s-au despărţit.

"Nu ştiu ce să spun despre ei. Nu sunt în măsură să declar ceva. El nu vrea să vorbească despre asta", a declarat Robert, prietenul fotbalistului.

Neagră de supărare, Bianca le-a spus apropiaţilor că nu vrea să mai audă de fotbalistul echipei Petrolul Ploieşti. "Sunt extrem de supărată, nu vreau să vorbesc cu nimeni. Nu pot. Vreau să am linişte", a spus ea.

Cei doi au mai fost certați, dar s-au împăcat și au anunțat că vor să se căsătorească, astfel că și acest "Adio" trebuie privit cu circumspecție...

 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
19 Iulie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod