Bote, din nou la perfuzii

Designerul a fost internat de urgenţă la Spitalul Floreasca și pus imediat la perfuzii, anunță postul România TV, citat de ziarul Click!.
Designerul a fost internat de urgenţă la Spitalul Floreasca și pus imediat la perfuzii, anunță postul România TV, citat de ziarul Click!.

Medicii l-au preluat imediat, i-au administrat perfuzii pentru a-l echilibra şi l-au internat peste noapte. "Am fost dus la spital pe braţe şi am ajuns în perfuzii delirând. Am rămas internat peste noapte. Şi acum am branula în mână şi merg zilnic să fac perfuzii", a declarat Botezatu.

Designerul a mai spus că, odată ajuns acasă, a zăcut două zile pentru a se pune cât de cât pe picioare.

Cătălin Botezatu a dezvăluit că în trecut a suferit afecţiuni serioase, care i-au pus în pericol chiar viaţa, relatează Click!.
Într-un interviu acordat revistei VIP, designerul a spus că în anii 1990 a fost diagnosticat cu cancer la colon şi a fost operat. De asemenea, în 2001 şi 2005 a făcut infarct miocardic, pe fondul stresului şi al oboselii.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
19 Iulie 2012
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • miha pe 19 Iul 2012, 22:21
    Bote

    Pacat a ajuns pana aici,a realizat atatea lucuri ,si cand sa culeaga roadele ......sta prin spital ,muncim jumatate din viata si jumatate ne tratam

    0
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod