Adele s-a despărţit de iubitul ei

Adele este din nou singură


Adele şi Simon Konecki au fost văzuţi pentru ultima oară împreună în public la Londra, în restaurantul Chiltern Firehouse. Potrivit tabloidului The Sun, cei doi s-ar fi certat în acea seară.

Artista britanică lucrează în prezent la un nou album, care ar putea să se intituleze "25", după modelul precedentelor materiale discografice ale sale, "19" şi "21", în funcţie de vârsta pe care o avea atunci când le-a înregistrat.

Presa britanică spune că noul album al cântăreţei Adele va include multe piese pop şi va fi lansat în 2015.

După succesul fenomenal obţinut cu albumul "21", care a fost lansat în 2011, singura piesă nouă lansată de Adele a fost "Skyfall", tema muzicală a celui mai recent film din seria "James Bond", notează Mediafax.

După lansarea albumului "21", în 2011, Adele a făcut o pauză în carieră, pentru a se ocupa de creşterea băieţelului său, Angelo, pe care îl are cu partenerul ei de viaţă, omul de afaceri Simon Konecki.

Cel mai recent turneu al cântăreţei Adele a avut loc în acelaşi an, cu ocazia lansării albumului "21", deşi artista a fost constrânsă să anuleze o serie de concerte, după ce suferit o intervenţie pe coardele vocale.


Foto: AFP/Mediafax

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod