Adele ia lecții de gătit de la Nigella

Cântăreaţa britanică va urma cursuri de gătit private cu vedeta de televiziune Nigella Lawson, acesta fiind un cadou de Crăciun primit din partea "ursitoarelor" fiului ei.

Cântăreaţa va face echipă, anul viitor, cu chef-ul Nigella Lawson, după ce "ursitoarele" venite la botezul fiului ei, Angelo, în vârstă de 13 luni, i-au făcut cadou de Crăciun un curs de gătit, informează site-ul femalefirst.co.uk, citat de agenția Mediafax.

"Adele are un grup apropiat de prieteni bărbaţi pe care îi numeşte «Ursitoarele lui Angelo»", deoarece ea nu este religioasă şi nu crede în naşii tradiţionali, a spus o sursă pentru ziarul Daily Star.

Potrivit sursei, unul dintre prietenii ei s-a gândit să îi facă cadou un curs de gătit cu Nigella, întrucât Adele a devenit interesată de acest domeniu.

Cântăreaţa în vârstă de 25 de ani a devenit o admiratoare a vedetei TV şi chiar a urmat îndeaproape reţeta acesteia de pregătire a curcanului de Crăciun.

"Adele iubeşte să gătească preparate tradiţionale englezeşti şi nimeni nu face asta mai bine ca Nigella.

Adele o admiră şi este dornică să înveţe mai mult, aşa că a fost cadoul perfect pentru ea", a mai spus sursa citată.

Fiica fostului ministru de Finanţe britanic Nigel Lawson, Nigella Lawson este foarte cunoscută în Marea Britanie pentru emisiunile sale cu specific culinar şi pentru cărţile de reţete pe care le-a publicat, notează Mediafax.



Adele intenţionează să îşi lanseze următorul album de studio în 2014, după o pauză în carieră de doi ani, în timpul căreia a devenit mamă.

Adele are un fiu, Angelo, în vârstă de 13 luni, primul copil al artistei cu partenerul ei de viaţă Simon Konecki.

Adele Laurie Blue Adkins, cunoscută ca Adele, este cântăreaţă şi compozitoare. Ea a debutat la 19 ani şi s-a bucurat de un real succes comercial, fiind apreciată şi de criticii muzicali. Adele a fost prima artistă care a primit premiul Critics' Choice la BRIT Awards, iar în 2012 a câştigat şase premii Grammy. Până în prezent, ea a lansat pe piaţă două albume, "19" şi "21".
Adele, a cărei siluetă este departe de a fi una standard în showbiz, are o voce excepţională. Artista nu s-a ferit să vorbească despre suferinţele sale în dragoste în melodii precum "Someone Like You" şi "Rolling in the Deep".


Foto: AFP/Mediafax, Hepta

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod