buze mari

Şi-a umflat buzele cu injecţii, dar tot i se par mici!

O mamă singură din Liverpool, obsedată de buzele ei, a cheltuit 2.300 de euro ca să-şi injecteze acid hialuronic. Dar nu vrea să se oprească aici.

Multe femei îşi doresc să aibă buze mai mari, în special de când această tendinţă a devenit tot mai abordabilă din punct de vedere financiar. Dar o mamă din Anglia a făcut o obsesie pentru acest aspect al înfăţişării ei: a cheltuit 2.300 de euro pe injecţii cu acid hialuronic şi cu toate astea consideră că este loc de mai bine. Sau, mai degrabă, de mai mult, că "binele" e discutabil în acest caz...

În mai puţin de un an, Alia Byrne, din Liverpool, şi-a injectat în buze 6,5 mililitri de soluţie pentru ca buzele ei să capete dimensiunile pe care şi le dorea.

Cu toate că acum pare că are o gură de peşte, englezoaica în vârstă de 30 de ani nu are de gând să se oprească aici, relatează Daily Mail.

Alia recunoaşte că arată ciudat şi că este des criticată pentru aspectul buzelor sale, dar nu consideră că acestea sunt... atât de mari. "Buzele mărite mi-au dat multă încredere. Câteodată se holbează unii la mine pe stradă, iar mama mi-a zis să nu-mi mai măresc buzele. Dar nu contează. E viaţa mea şi sunt buzele mele, aşa că nu-mi pasă", a explicat ea.

Alia, care îşi creşte singură băiatul în vârstă de doi ani, spune că injecţiile sunt singurele care îi dau încredere în ea.
"Sunt o mamă bună şi ăsta e este singurul lucru pe care dau banii care sunt pentru mine, aşa că nu ar trebui să mă judece nimeni că am buzele mari. Tot ce am se duce către copil. M-am ocupat numai de el, iar injecţiile sunt ceva ce îmi doream să fac pentru mine", a spus femeia.

Alia spune că nu este încă pe deplin mulţumită: "Oamenii spun că buzele mele sunt mari, dar fiindcă eu le văd în fiecare zi nu cred că sunt imense. Vreau să le fac şi mai mari", a mărturisit ea.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
18 August 2016
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • NN pe 3 Sep 2016, 00:23
  Zombi......

  Si o maimuta ar fi invidioasa.......Zombi......

  0
  0

 • Vali pe 21 Aug 2016, 08:17
  Buze marite

  Groaznica ! Arata mai bine fara ...

  0
  0

 • pollet_a pe 20 Aug 2016, 15:33
  Reclama pentru Ghita !!!!!!!

  Doamne ....parca are un rat de porc....Nu sunt sanatoase, fetele-astea...... Cred ca si porcul e invidios......

  2
  0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod