shopping sex

Dependentă de shopping, îşi ameninţă iubitul că intră în grevă de sex ca să-i cumpere ce vrea

O englezoaică i-a spus logodnicului că intră în grevă şi nu mai acceptă să facă sex cu el dacă nu-i dă bani pentru ceea ce îşi doreşte - o operaţie estetică şi o maşină. Strategia a funcţionat!

Janey, o femeie de 30 de ani din Durham, Anglia, recunoaşte că e dependentă de shopping. Din fericire pentru ea, a găsit şi omul potrivit care să-i finanţeze febra cumpărăturilor. Logodnicul său, care este soldat, o fi el antrenat pentru teatrul de război, dar cu aşa ceva nu poate lupta - ea a găsit metoda perfectă pentru a-l supune.

Janey l-a ameninţat că nu mai face sex cu el dacă nu-i cumpără ce-şi doreşte . Şi n-are pretenţii mărunte - de la genţi de firmă până la o maşină, pentru ea nu-i cale atât de lungă! Iar după cum spune, nici nu stă prea mult pe gânduri dacă e nevoie să-i arate cartonaşul galben iubitului: "Nu ştie să zică nu. Nici să nu se gândească, imediat îi pun interdicţie la sex, de la o săptămână la trei, ceea ce am mai făcut", a dezvăluit Janey pentru documentarul "Little Divas: Tantrums and Tiaras", difuzat de postul de televiziune Channel 5. "Puterea intimă a unei femei este uimitoare când e nevoie să scoţi ce vrei de la un bărbat", a mai spus ea.

Neavând niciun venit sigur, Janey şi-a axat strategia pe accesul nelimitat la cel al logodnicului său. Şi până acum i-a ieşit perfect: adoră să spargă banii lui Ross pe haine de firmă, truse scumpe de machiaj şi chiar operaţii estetice.

Până la urmă, ce nu face omul din dragoste? Ross plăteşte fără să crâcnească, pentru că ştie că altfel vor fi represalii în dormitor. Janey a ajuns astfel să deţină ditamai colecţia de pantofi, adică 100 de perechi, şi să cheltuiască 5.000 de lire sterline pe tratamente cosmetice numai în ultimele şase luni, scrie Daily Mail.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod