URGO SPOT- primul ‘scut invizibil’ împotriva coșurilor

Marti, 14 iunie,a avut loc evenimentul de lansare a unuia dintre cele mai noi produse din gama FILMOGEL, URGO SPOT. URGO SPOT reprezintă o soluție inovativă care accelerează dispariția coșurilor, un produs cu utilizare facilă ce nu afectează ritualul machiajului de zi cu zi.

Într-o atmosferă relaxantă, la o cafea de dimineață, invitații presei alături de Mihaela Calin, Diana Dumitrescu, Cori Grămescu, Maria Andrei, Adina Halas, Roxana Iliescu,  Roxana Blagu, au stat de vorbă cu Geanina Ilieș, gazda evenimentului și Corina Oprescu, Brand Manager, despre inovația URGO SPOT în accelerarea dispariției coșurilor.

Stella Badea, make-up artista și trainer la I love make-up school, ne-a povestit despre exeperiența ei în utilizarea acestui produs, despre avantajele acestuia într-o sesiune demonstrativă de machiaj de zi.
Geanina Ilieș a povestit despre importanța unui machiaj impecabil în televiziune și despre necesitatea unui produs care să permită aplicarea fără restricții a produselor de infrumusețare zilnice."Toate femeile își doresc să arate impecabil iar apariția unui coș în cel mai nepotrivit moment poate cel puțin să ne strice buna dispoziție.

URGO SPOT este prima soluție care mi-a permis să utilizez toate produsele din trusa mea de machiaj, acționînd în același timp activ în tratarea acestuia. În mod sigur va avea un loc permanent la mine în geantă."

"URGO SPOT este un produs inovativ din gama URGO FILMOGEL care răspunde atât cerințelor de tratare activă a coșurilor cat și in același timp o soluție pentru toate femeile preocupate de frumusețea lor zilnică.", a spus Corina Oprescu.

URGO SPOT purifică și acționează împotriva coșurilor fără a irita pielea și permite aplicarea machiajului.

În momentul utilizării formează o película invizibilă și protectoare pe durata a 6 ore, timp în care acționează activ în accelerarea dispariției coșurilor. Acidul salicilic și uleiul esențial din arborele de ceai purifică și accelerează dispariția coșului. Se evită astfel atingerea zonei afectate și se reduce riscul de apariție a semnelor. Mai mult decât atât, spre deosebire de alte produse, permite aplicarea machiajului și în zona afectată. Sub forma unui stilou portabil, produsul este extrem de ușor de utilizat permițând o aplicare precisă ori de câte ori este necesar.
Produsul a fost testat clinic, 100% din utilizatori declarând ca accelerează dispariția coșurilor.

În acest moment produsul este disponibil în farmaciile Sensiblu, iar din luna iulie va putea fi achiziționat din toate lanțurile de farmacii și din farmaciile independente. Mai multe informații despre produsele URGO sunt disponibile pe: https://www.facebook.com/URGO-Romania-284366998619006/. 


 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod