buze mari

Şi-a umflat buzele cu injecţii, dar tot i se par mici!

buze m?rite
Alia Byrne consideră că buzele ei nu sunt suficient de mari


Alia a povestit că totul a început înainte de a împlini 29 de ani, când se simţea nesigură pe ea, aşa că a decis să facă ceva. "Mă uitam la toate fetele de pe Instagram, cu buzele lor mari, şi mă gândeam că mi-ar plăcea să le am şi eu aşa, dar nu prea aveam încredere să fac injecţiile. Am fost mereu foarte responsabilă şi nu-mi place să cheltuiesc banii pentru mine", a dat ea asigurări.

"Prima oară când mi-am făcut buzele am folosit banii primiţi de ziua mea, de la sora şi mama mea.

După tratament, am fost uluită! Dar eram dezamăgită că buzele nu erau aşa mari cum doream. Aşa că am continuat să merg la clinică timp de câteva luni şi mi-am mai injectat de fiecare dată câte un mililitru de soluţie, până când au ajuns să arate ca acum", a povestit ea.

Un mililitru de acid hialuronic injectat costă 290 de euro, scrie ziarul britanic. Femeia a cheltuit în total 2.300 de euro, iar acum are admiratorii ei pe reţelele de socializare, dar sunt şi mulţi internauţi care o critică dur.
"Am câştigat mulţi urmăritori pe Instagram de când mi-am făcut buzele. Îmi trimit cuvinte dulci şi mă încurajează să le măresc şi mai mult!", a declarat ea.

Alţii o critică pentru că foloseşte pentru ea banii în loc să-i cheltuiască pentru copilul ei, însă Alia se apără: "Îi dedic tot timpul şi tot salariul îl dau pentru fiul meu, el e prioritatea mea numărul unu. Nu mă duc în cluburi şi nu prea ies, pentru că am un copil de crescut."

"Mi-am mărit buzele iar asta a fost doar o mică atenţie pentru mine"
, a precizat femeia.


Foto: Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
18 August 2016
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • NN pe 3 Sep 2016, 00:23
    Zombi......

    Si o maimuta ar fi invidioasa.......Zombi......

    0
    0

  • Vali pe 21 Aug 2016, 08:17
    Buze marite

    Groaznica ! Arata mai bine fara ...

    0
    0

  • pollet_a pe 20 Aug 2016, 15:33
    Reclama pentru Ghita !!!!!!!

    Doamne ....parca are un rat de porc....Nu sunt sanatoase, fetele-astea...... Cred ca si porcul e invidios......

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod