Rasism în lumea animalelor: Singurul Panda brun din lume, abandonat de mama lui - FOTO

Panda
Abandonat de mama sa şi respins de ceilalţi urşi, singurul Panda brun din lume este foarte fericit acum


Există, însă, o veste bună! Ursul are acum 7 ani şi este mai fericit ca oricând, pentru că a fost dus de cercetători într-o rezervaţie, Foping Panda Valley, unde are toate condiţiile şi i se fac toate poftele. Zilele în care era bătut şi gonit de alţi Panda au rămas în urmă - Qizai are acum un antrenor personal care îl iubeşte atât de mult, încât îşi organizează viaţa în funcţie de programul lui.

O zi obişnuită începe la 6.00 dimineaţa, când Qizai primeşte micul dejun, iar din acel moment nu mai doarme până la miezul nopţii.

Ursul Panda brun mănâncă 20 de kilograme de bambus pe zi. "E mai încet decât alţi Panda, dar e foarte drăguţ", a declarat îngrijitorul său pentru Daily Mail, adăugând că este amuzant şi adorabil.

Cercetătorii încearcă acum să-i găsească o parteneră lui Qizai pentru a afla misterul culorii pe care o are blana lui, scrie ziarul britanic.


Foto: Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod