Poza în bikini cu peştele în braţe, noua modă foto de pe Instagram

O nouă modă a devenit virală pe Instagram: tinerele pozează în costum de baie, cu capturile de la pescuit, postând imaginile sub hashtag-ul #fishbra.
E ultimul trend pe Instagram - tinere care pozează mândre cu capturile de la pescuit. Şi o fac într-un mod care le asigură vizibilitate maximă - în costum de baie, cu peştii pe care îi ţin sub busturile lor generoase, relatează cotidianul britanic Daily Mail.

Noua modă, denumită "fish bras", a cucerit internetul graţie mai multor fotografii postate cu hashtag-urile #fishbra şi #fishbraperfection. Contul FishBras, de exemplu, a ajuns la peste 114.000 de urmăritori care apreciază imaginile cu tinerele frumoase şi capturile impresionante din braţele lor.


Nu-i o surpriză - pasionaţii de pescuit apreciază deopotrivă femeile şi peştii, aşa că succesul era garantat.
Dar unele dintre protagonistele acestor imagini au dus provocarea mai departe, renunţând la sutien şi ţinând capturile marine în dreptul sânilor. Evident, imaginile au avut şi mai mult succes. "Cine mai are nevoie de Victoria's Secret, când ai un peşte în loc de sutien!", a postat un utilizator al reţelei de socializare.

Ceea ce atrage la aceste fotografii este faptul că multe dintre ele includ peşti impresionanţi, pe care femeile cu greu i-ar prinde.
Într-una dintre imagini, o tânără abia ţine în braţe un ton uriaş, care este aproape mai mare decât ea.

Noul curent a început deja să fie parodiat pe Instragam, unde o tânără a ales să se pozeze cu o cutie de cod file în dreptul bustului, remarcă Daily Mail.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod