Hidratare la cel mai inalt nivel cu Aqua Genomics de la Bruno Vassari

Principala condiţie pentru a avea un ten sănătos este să-i asiguri nivelul optim de hidratare. Pornind de la acest principiu, Bruno Vassari a creat Aqua Genomics, cea mai noua şi mai eficientă

Principala condiţie pentru a avea un ten sănătos este să-i asiguri nivelul optim de hidratare. Pornind de la acest principiu, Bruno Vassari a creat Aqua Genomics, cea mai noua şi mai eficientă linie de produse cosmetice destinate hidratării tenului.

Cum acţionează?

Componentele speciale din Aqua Genomics îşi desfăşoară activitatea asupra Factorului Natural de Hidratare, un grup de molecule situat in stratul inferior al epidermei , care are capacitatea de a absorbi o cantitate mare de apa şi creeaza o barieră care împiedică pierderea acesteia.

Practic, Aqua Genomics stimulează în mod natural hidratarea pielii şi o protejează de agresiunile externe.

Rezultatul: o piele sănătoasă. În plus, straturile pielii sunt în formă excelentă, produsele împiedică accentuarea ridurilor şi menţin totodata nivelul de protecţie a pielii împotriva schimbarilor climatice sau de orice alt tip extern.

Produsele conţin ingrediente active bazate pe procese cosmetogenomice, a căror principală activitate este reglarea activiţăţii genelor astfel încat să favorizeze procesul natural de hidratare a pielii, menţinând nivelul optim de apă ţi lipide în epidermă.

Aqua Genomics de la Bruno Vassari - o gamă completă pentru un ten care străluceste de sănătate! Ofera-I tenului hidratarea optimă şi profită de ofertele special de pe www.luxbeauty.ro!

pinkbox
pinkbox
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod