Uleiuri esenţiale naturale pentru trup,minte şi suflet de la Urban Wellness

Traiul într-un oraş mare este captivant dar şi epuizant. Cerinţele ritmului agitat de viaţă ne afectează bunăstarea în nenumărate moduri. Putem avea probleme cu somnul; putem deveni

Traiul într-un oraş mare este captivant dar şi epuizant. Cerinţele ritmului agitat de viaţă ne afectează bunăstarea în nenumărate moduri. Putem avea probleme cu somnul; putem deveni anxioşi, obosiţi sau tensionaţi; sau, pur şi simplu, nu putem performa la capacitate maximă.  

Gama Urban Wellness de la Sranrom este special realizată pentru a combate aceste efecte negative şi pentru a promova sentimentul de linişte şi bunăstare.  Alegeţi ce vi se potriveşte din cele 5 amestecuri rafinate, fiecare realizat din plante terapeutice Thai şi ierburi aromatice pentru a remedia o anumită stare de spirit sau o problema fizică. Calmare, energizare, liniştire, relaxare, întinerire. Când viaţă trăită în oraş îşi ia tributul, Sranrom aduce linişte, seninătate şi mulţumire.

Produsele Urban Wellness NU CONŢIN: parabeni, derivati din petrol, coloranţi sintetici, SLS-uri, propilen glicol, silicon, parfum sintetic, ingrediente de origine animală, nu au fost testate pe animale, în procesul de fabricaţie nu s-a folosit forţă de lucru a copiilor.

Produsele CONŢIN: 100 % Ingrediente Active din Plante şi 100 % Uleiuri Esenţiale.

Sleep Tight pentru relaxare şi somn liniştit

De câte ori ţi s-a întâmplat să te trezeşti dimineaţă cu cearcăne sau cu ochii umflaţi de nesomn? Cât de des bei o cafea în plus pentru a te ajută să nu adormi la serviciu? Somnul insuficient are efecte secundare asupra sănătăţii fizice şi mintale. Dacă întâmpini dificultăţi la adormire, îţi sugerăm să o remediezi printr-o abordare holistică, care să includă aromaterapia. Mirosurile de Ylang Ylang, Lavandă, Champaca au efect calmant şi ajută de detensionare şi la eliminarea anxietăţii.

Calm Down pentru calmare şi eliminarea stresului

Examenele, interviurile sau întâlnirile romantice îţi dau emoţii sau dureri de cap? Eşti deseori iritat? Cu toţii am experimentat un anumit tip de tensiune nervoasă atunci când vine vorba de momente importante în viaţă noastră.

Pentru a trece mai uşor prin aceste momente,îţi recomandăm aromaterapia thailandeză. Cocktailul revigorant din această gama conţin un amestec de uleiuri esenţiale din Eucalipt,Kaffir Lime şi Lemongrass, care ajută la eliminarea durerilor de cap, la calmare şi la eliminarea stresului.

Get Lively pentru energizare

Ritmul alert al vieţii te oboseşte fizic şi mintal? Pleci de la job prea obosit că să te poţi bucură de roadele muncii tale? Te simţi adesea fără pic de energie? Îţi propunem să încerci aromaterapia thailandeză! Cocktailul de uleiuri esenţiale din Portocale Dulci, Ghimbir şi Lime ajută la energizarea minţii obosite şi ridică moralul.

Clear Mind pentru concentrare

Aromaterapia ne ajută în acele momente în care suntem prea obosiţi că să luăm decizii cu uşurinţă, avem un blocaj mintal sau ne concentrăm cu dificultate.

Amestecul dulce-acrişor de uleiuri esenţiale te va ajută să atenuezi aceste simptome. Busuiocul dulce trezeşte mintea, în timp ce Piperul Negru ajută la creşterea căldurii trupului şi a minţii. Mirosul de Kaffir Lime îndepărtează oboseală mintală şi are efect de întinerire.

Feel Good pentru starea de bine

Relaxarea este foarte importantă în viaţă de zi cu zi şi trebuie combinată cu practici de relaxare precum yoga,meditaţie,masaj sau aromaterapie. Mediul competitiv oferă relaxării o mai mare importantă având în vedere că suntem mereu stresaţi, ceea ce ne face să ne simtitm epuizaţi şi iritaţi la sfârşitul zilei.Dacă nu ai timp pentru un masaj relaxant, atunci aromaterapia îţi sare în ajutor!Amestecul răcoritor de uleiuri esenţiale te revigorează instant. Uleiurile din Mentă, Eucalipt,Lemongrass şi Kaffir Lime elimina epuizarea nervoasă,tensiunea şi moleşeală.

O bună modalitate să te simţi din nou bine!

Preţuri recomandate:

Gel de dus: 44 lei, 200 ml
Crema de corp: 66 lei, 200 ml
Crema de mâini: 39 lei, 75 ml
Ulei de masaj: 51 lei, 100 ml
Spray corp & camera: 46 lei, 100 ml
Roll-on cu uleiuri esenţiale natural: 40 lei, 10 ml

Mai multe detalii găseşti pe www.zenit.ro.

pinkbox
pinkbox
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod