Liftingul de weekend – Cum putem şterge 10 ani în timp record?

Dragele mele, Daca va doriţi să treceţi în noul an cu un look considerabil mai tânăr, aflaţi că mai este încă  pentru ca până de sărbători să apelaţi la un lifting special şi să

Dragele mele,

Daca va doriţi să treceţi în noul an cu un look considerabil mai tânăr, aflaţi că mai este încă  pentru ca până de sărbători să apelaţi la un lifting special şi să şi treceţi rapid peste perioada scurtă de recuperare.

Asta întrucât noile trenduri în corectarea trăsăturilor feţei o reprezintă tratamentele cât mai puţin agresive cu rezultate cât mai bune şi imediate, cu o recuperare cât mai scurtă pentru paciente şi cu un rezultat cât mai natural.  Noua metodă de lifting facial pe care o practic se numeşte lifting facial ‘de week-end”.

Este o tehnică unică foarte puţin agresivă pentru pacientă.

Se realizează cu anestezie locală, fără internare şi presupune folosirea unor fire elastice cu ajutorul cărora ridicăm zonele căzute ale feţei noastre. Acest lifting se poate realiza la nivelul tâmplelor, al sprâncenelor, pomeţilor sau a liniei mandibulare. Procedura este dificil de explicat în câteva cuvinte însă este preferată de paciente pentru că nu lasă cicatrici.

Firele se introduc cu ajutorul unor instrumente speciale prin incizii foarte mici, de ordinul milimetrilor, ascunse în zonele mai puţin vizibile ale feţei.

Ele au rolul de a ridica pielea mobilă şi o fixează la puncte care nu sunt mobile, rezultatul fiind astfel durabil în timp.

Care sunt avantajele si care sunt riscurile?

Este o intervenţie care se vindecă fără cicatrici. Se realizează cu anestezie locală şi nu supune pacienta la riscurile anesteziei generale.  Este o intervenţie uşor de practicat şi usor de suportat de către pacientă. Rezultatele sunt imediate, durabile în timp, naturale, nu dau efect de mască şi sunt comparabile cu cele ale liftingului chirurgical.
Se poate aplica inclusiv pacientelor mai tinere având şi rol în prevenirea şi încetinirea procesului de lăsare a fetei.
Cu ajutorul liftingului sprâncenelor putem să realizam atât ridicarea cât şi arcuirea şi modificarea formei lor.

Nu există complicaţii atât timp cât intervenţia este practicată de către un specialist familiarizat cu folosirea acestei tehnici.

Personal, am fost deosebit de bucuroasă atunci când am reuşit să aduc pentru prima dată acest tip de intervenţie în România. Sunt conştientă de programul încărcat de lucru al femeilor active din România şi am vrut de la bun început să implentez o metodă sigură, rapidă şi fără perioadă lungă de recuperare.

Cu bine!
Dr. Adriana Frăţilescu
www.perfectlines.ro
Tel: +40.764.512.254

adriana-frilescu
adriana-frilescu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod