Unde găseşti cadoul perfect de Crăciun

Alegerea cadoului perfect este o artă, iar de sărbători, după o goana nebună prin magazine în căutarea darurilor începi să crezi că nu o vei stăpâni niciodată. Nimic mai greşit! Trebuie

Alegerea cadoului perfect este o artă, iar de sărbători, după o goana nebună prin magazine în căutarea darurilor începi să crezi că nu o vei stăpâni niciodată. Nimic mai greşit! Trebuie doar să ştii unde să cauţi. În magazinele British Gallery sau online pe britishgallery.ro vei găsi printre cosmeticele Yardley câte un cadou pentru toţi cei dragi. Te poţi bucură de Crăciun fără o cheltuiala prea mare, alegând produsele Yardley ale căror preţuri variază între 18 şi 65 de lei.

Parfumul English Lavender este cel mai potrivit cadou pentru doamnele sau domnişoarele elegante şi rafinate. Lavandă englezească este elementul definitoriu al parfumurilor Yardley şi un cadou ideal pentru Crăciun tocmai prin valoarea să simbolică. Legendă spune că lavandă şi-a căpătat parfumul când Fecioara Maria a întins la soare, lângă o tufă de lavandă, hainele micului Iisus şi le-a găsit apoi curate şi parfumate.

Crema de mâini şi lotiunea de corp Peony au o aromă modernă şi ameţitoare ce aminteşte de epoca victoriană prosperă.

Această gama Yardley combină buchetul elegant al frunzelor verzi cu notele romantice de bujor, coacăze, geranium şi heliotrope, susţinute de buchetul persistent al chihlimbarului. Cremele Peony sunt ideale pentru persoanele care acordă o atenţie deosebită frumuseţii şi îngrijirii pielii.

Dacă nu ştiţi ce să alegeţi pentru o tânăra domnişoară care abia începe să cunosca secretele cochetăriei, puteţi să alegeţi cosmeticele din gama Royal English Daisy. Margareta este considerată simbolul inocenţei şi al copilăriei, iar în combinaţie cu aromă merelor, a zambilei şi a trandafirului alb creează o explozie de energie.

Săpunul şi gelul de dus din gama Lily of the valley ar fi un cadou minunat pentru persoanele care preţuiesc elegantă şi discreţia.

Produsele din această gama împletesc subtil parfumul florilor proaspete de primăvară cu cel al magnoliei amintind de dimineţile plăcute de mai.  Parfumul Citrus and Wood va fi apreciat de domnii cu gusturi rafinate. Aromele de citrice şi lemn se împletesc subtil cu notele de mesteacăn, piper sau cedru de Virginia pentru un miros elegant şi proaspăt.

Fie că veţi alege să dăruiţi parfumuri, deodorante, săpunuri, geluri de dus, creme de mâini sau de corp, aromele florale ale produselor Yardley vor fi o surpriză plăcută.

pinkbox
pinkbox
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod